nebivedu je napisal/-a:j**eš tako društvo, ki pijance spet na cesto spravlja. Za moje pojme naj rešujejo probleme vseh prekrškov, razen pijancev in fiksarjev. Kdor je pijan ali pa zadet pa so ga dobili da se vozi z avtom, si zasluži kazen. Upam, pa da bodo takih dobili čimveč in da jih bo vedno manj na cestah.
nebivedu je napisal/-a:j**eš tako društvo, ki pijance spet na cesto spravlja. Za moje pojme naj rešujejo probleme vseh prekrškov, razen pijancev in fiksarjev. Kdor je pijan ali pa zadet pa so ga dobili da se vozi z avtom, si zasluži kazen. Upam, pa da bodo takih dobili čimveč in da jih bo vedno manj na cestah.
seeman66 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:j**eš tako društvo, ki pijance spet na cesto spravlja. Za moje pojme naj rešujejo probleme vseh prekrškov, razen pijancev in fiksarjev. Kdor je pijan ali pa zadet pa so ga dobili da se vozi z avtom, si zasluži kazen. Upam, pa da bodo takih dobili čimveč in da jih bo vedno manj na cestah.
Pijanci niso samo ljudje ki so delavskega razreda, ampak tudi takšni, ki imajo precej pod palcem. KZVD je pač klub ki pomaga tistim ki si ne morejo privoščiti dragih odvetnikov, katerih se že omeni njihovo ime v medijih dvignejo veliko prahu. Se pa strinjam da pijanci in fiksarji niso za na cesto, če pa policisti delajo napake v postopku in se da to izkoristit je pa kriv sistem ne pa društvo ali odvetniki.
domen_ je napisal/-a:kdo je bolj nevaren, ti ki peljes 130km/h
domen_ je napisal/-a:saso5 zdaj pa prosim se argumentiraj kar si rekel: zakaj bi tistemu ki je napihal 2 promila vzel izpit, tistemu ki je peljal 130km/h skozi naselje pa ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov