s12345 je napisal/-a:Danes sem dobil kazen za nepravilno parkiranje od mestnega redarstva.
Prekršek naj bi se zgodil 7/2-2007.
V kolikem času naj bi mestni redarji morali poslati odločbo/položnico po zakonu? Malo mi huda doba eno leto in en mesec.
lp
sašo5 je napisal/-a:s12345 je napisal/-a:Danes sem dobil kazen za nepravilno parkiranje od mestnega redarstva.
V kolikem času naj bi mestni redarji morali poslati odločbo/položnico po zakonu? Malo mi huda doba eno leto in en mesec.
lp
....si kaj dobil v roke, podpisal, ti je bila ob "prekršku" vročena odločba/položnica osebno?.....če ni, potem je zadeva brezpredmetna, lahk jo obesiš mačku za rep....
sašo5 je napisal/-a:s12345 je napisal/-a:Danes sem dobil kazen za nepravilno parkiranje od mestnega redarstva.
lp
....si kaj dobil v roke, podpisal, ti je bila ob "prekršku" vročena odločba/položnica osebno?.....če ni, potem je zadeva brezpredmetna, lahk jo obesiš mačku za rep....
yugo_tuning je napisal/-a:Jst sem tudi zadnjič dobil lisice na avto v lj, pa sem potem šel plačat kazen in so mi jih tud dali dol-včeraj pa dobil še 1x položnico za plačat?!?! WTF?
Prvič sem plačal 35€ zdei sem dobil pa še 40€ (20€ polovička)
Kaj sledi če ne plačam?
Mislim no, da plačam tolk keša-ker sem 1x napačno parkiral? WTF?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov