Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

izguba 1 tablice od avtomobila

Napisal/-a Hribo Ne mar 09, 2008 1:33 pm

Izgubil sem 1. tablico na avtomobilu! kaj mi priporocate??? kaksni so stroski , kako ukrepati , ce ima gdo izkusnje ali zna mi naj svetuje.

Lp
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne mar 09, 2008 1:40 pm

Ko sem jaz zgubil tablico, sem se zapeljal na policijsko postajo, pa jim povedal. Pa si je mož tam zapisal tablico pa reko, naj teden dni počakam če se bo našla, valda smo vsi vedli da se nebo, ker jo je odpihnilo na AC Vransko-Mb.

Pol pa sem si šel vzet 2 novi pa prometno novo ker sem se preselil pa sem kar menjal naslov na prometni. Ti pa če si boš dal samo eno delat, je malenkost ceneje, baje da ne kaj dost od dveh novih, boš pa čakal 14 dni minimalno na njo, če ne še več.
To je bil tud razlog več, zakaj sem se takoj za 2 novi odločil.

Cena....hmm zaj bi se ti zlagal. Mislim da sem dal za komplet vse okol 40€. Ne pa me prijet za besedo.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Ne mar 09, 2008 1:56 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Ko sem jaz zgubil tablico, sem se zapeljal na policijsko postajo, pa jim povedal. Pa si je mož tam zapisal tablico pa reko, naj teden dni počakam če se bo našla, valda smo vsi vedli da se nebo, ker jo je odpihnilo na AC Vransko-Mb.

Pol pa sem si šel vzet 2 novi pa prometno novo ker sem se preselil pa sem kar menjal naslov na prometni. Ti pa če si boš dal samo eno delat, je malenkost ceneje, baje da ne kaj dost od dveh novih, boš pa čakal 14 dni minimalno na njo, če ne še več.
To je bil tud razlog več, zakaj sem se takoj za 2 novi odločil.

Cena....hmm zaj bi se ti zlagal. Mislim da sem dal za komplet vse okol 40€. Ne pa me prijet za besedo.

Prav res. Razlike v ceni je tam nekje okoli 10 e. Jaz sem prav tako vzel nove. Je gospa rekla: nove dobite takoj, drugače pa izpolnite obrazec in čaka se 14 dni +.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Hribo Ne mar 09, 2008 3:26 pm

hvala potem takem najbolje da grem na tehicnega na ptuju tam ko sem reg avto in povem za situacijo ter prosim za nove tablice ,kak pa je z prometno a se dobi nova ?? Glede cene pa ce je res tako najbolje da vzamem dve novi pa ce resim takoj vse na enem mestu je itak najboljsa resitev tudi z moje strani,..

Hvala

lp
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Ne mar 09, 2008 3:40 pm

Staro prometno imej s seboj. Prav tako tablico. Drugo prometno dobiš takoj z tablicami.
lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov