alesh84 je napisal/-a: Kam morm jet vpisat v izpit in kdaj?
neznan je napisal/-a:'pa jaz mam tudi prepoved vožnje za 1 mesec pa se normalno vozim,samo bolj pazim na omejitve.ker mi je kolega pravo če se pelaš po omejitvaj je malo možnosti da te ustavijo!pa polek tega me še ena čaka prepoved in to sper 1 mesec![]()
jaz sem dobil sodbo že po 2 tednih
neznan je napisal/-a:'pa jaz mam tudi prepoved vožnje za 1 mesec pa se normalno vozim,samo bolj pazim na omejitve.ker mi je kolega pravo če se pelaš po omejitvaj je malo možnosti da te ustavijo!pa polek tega me še ena čaka prepoved in to sper 1 mesec![]()
kolesar je napisal/-a:neznan je napisal/-a:'pa jaz mam tudi prepoved vožnje za 1 mesec pa se normalno vozim,samo bolj pazim na omejitve.ker mi je kolega pravo če se pelaš po omejitvaj je malo možnosti da te ustavijo!pa polek tega me še ena čaka prepoved in to sper 1 mesec![]()
ja kaj pa delaš da kr 2x prepovedi?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov