Na kraj dogodka so prišli policisti, ki niso dali od sebe nobenih informacij, tašča je mogla pihat (seveda je bil rezultat 0,00), onemu drugemu sploh niso dali pihat...
Skratka, na koncu so policisti tašči rekli, da jo bodo o razpletu (kao bodo oni razsodili kdo je kriv, zunanjih prič pa ni!) obvestili po telefonu. Ključni problem leži v
tem, da je tašča dobila občutek, da policisti povzročitelja poznajo, saj so bili z njim
nasplošno sila prjazni, in ji celo rekli, da bo bolje zanjo, da kar prizna da je ona peljala v rdečo...WTF?! Povzročitelj pa je bil mlad gospod, albanskega porekla, z najnovejšim audijem črne barve...bojimo se, da bo krivda res po nekem naključju
padla na taščo, čeprav ona 100% ni kriva. KAKO SE ZAŠČITITI IN KAKO UKREPATI V
TAKEM PRIMERU????
Spodaj prilagam še opis nesreče:
[/quote]Peljala sem po cesti Staneta Žagarja iz smeri Primskovega proti centru. V glavnem križišču, čez most pri gostilni Arvaj, je že nekaj časa svetila
zelena luč, peljala sem naravnost po Oldhamski cesti, tudi naslednja dva semaforja (1. v križišču s cesto Kokrškega odreda in 2. na križišču s Kebetovo cesto)
sta bila zelena, tretji (v križišču s Zoisovo ul.) pa je bil rdeč, vendar je cca 60 metrov pred vstopom v križišče že zagorela zelena luč. V križišče je iz desne nenadoma pripeljal črn avtomobil, v naslednjem trenutku pa je že počilo. Skozi semaforje sem pred tem vozila okrog 60 kilometrov na ure, verjetno malo manj…
To, da sem peljala v zeleno luč sem 100% prepričana, saj nikoli ne zapeljem niti v oranžno, kaj šele rdečo luč…Z menoj je bila tudi hčerka, ki je prav tako trdno prepričana, da je bila v trenutku ko je sva zapeljali v križišče, luč zelena že nekaj sekund! Po nesreči je takoj poklicala policijo, ki je na prizorišče prispela šele 15 minut
po nesreči.