rabim pomoč, nevem pa če sem dal v pravo temo!
5.11 oče me je prišel iskat v mesto, bilo je križišče ki ima dodatne pasova če greš DESNo je posebaj desen pas.. ustavil je vozilo, pred njim je bilo še eno vozilo, pogledal levo in speljal.. vozilo pred njim je speljalo počasneje in je trčil vanj. naj povem da ni nalašč, in ni pretiraval z gasom, zgodilo se je nahitro.
Na nesrečo je bil policaj v civilu, na našem avtu nič škode, pri njem zvita pločevina odzadaj prtažnik in to.. popišemo mi to.. na poti domov je policaj poklical in še pritožil, da ga boli vrat od udarca in da bo ju3 šel na bolniško ter da bo potek šel h sodniku za prekrške.
potem so prišli k nam domov policaji, poslikali avto in rekli da bo samo manjša kazen.. prekratka razdalja.
oče h sodniku za prekrške ni šel, češ da bodo to oni že opravili.
v poročilu, ki smo ga dobili s kaznijo po pol leta piše, da je moj oče vozil za avtomobilom z prekratko varnostno razdaljo. V resnici pa je moj oče imel varnostno razdaljo, ampak ko je speljal je vozilo počasneje speljalo in je trčil.
dobili smo kazen 130€ in 1 mesec brez voznika, kar je za nas šok. Živim sam z očetom, ki dela vsak dan jaz pa hodim v šolo

zdaj pišemo pritožbo, zdaj nevem ali čmo napisat, da zahtevamo še obravnavo, ker pač tam piše kar ni res. ali kar opišemo v pritožbi potek in pošljemo, naj oni omilijo kazen.
Zmedeni smo čisto