dms je napisal/-a:Na kratko,si kiv.
Mislim da zavarovalna polica nima vec kuponckov,izpolni se evropsko porocilo o prometni nesreci.Policija je bila?
maky je napisal/-a:tudi jaz sem imel podobno situacijo.
oba sva šla hkrati iz parkirnih prostorov in sem jaz zadel njega v bok z zadkom. ker je bil drugi osebek k****n je poklical policijo, ki je obema dala kazen za 15k sit zaradi neprevidne vzvratne vožnje or something, na zavarovalnici pa so določili, da je šlo za deljeno krivdo (jaz sem trdil da nisem kriv, on je trdil da sem jaz kriv)... tako da moj predlog je, da greš lepo na zavarovalnico in tam opišeš kaj je bilo. več kot kriv ne moreš biti
maky je napisal/-a:tudi jaz sem imel podobno situacijo.
oba sva šla hkrati iz parkirnih prostorov in sem jaz zadel njega v bok z zadkom. ker je bil drugi osebek k****n je poklical policijo, ki je obema dala kazen za 15k sit zaradi neprevidne vzvratne vožnje or something, na zavarovalnici pa so določili, da je šlo za deljeno krivdo (jaz sem trdil da nisem kriv, on je trdil da sem jaz kriv)... tako da moj predlog je, da greš lepo na zavarovalnico in tam opišeš kaj je bilo. več kot kriv ne moreš biti
edit: pozabil razložiti zakaj je bil tip k****n: ker se je vse zgodilo na parkirišču, je lepo sredi ceste do parkiriščev ugasnil in zaklenil avto ter vstrajal, da ga bo pustil tako kot je da bo policija vidla, kako je on stal, jaz pa sem zapeljal nazaj v box. anyhow policaj mu je dal še za nevem koliko sit kazni zaradi oviranja prometa...
k0ndi je napisal/-a:dms je napisal/-a:Na kratko,si kiv.
Mislim da zavarovalna polica nima vec kuponckov,izpolni se evropsko porocilo o prometni nesreci.Policija je bila?
Policije ni bilo. Imam sicer kasko, ampak kolikor vem za take zadeve ne rabis policije. Evropsko porocilo sva izpolnila. Ok, sem kriv, kako potem on dobi povrnjeno od zavarovalnice, ce mu ne dam neke vrste kuponcka?
k0ndi je napisal/-a:maky je napisal/-a:tudi jaz sem imel podobno situacijo.
Heh, zato pa nisva klicala policije. No ja, glede na to, da imam prvo leto zavarovan avto, kako je z bonusom/malusom za naslednje leto?
dms je napisal/-a:To pol zavarovalnice porihtajo.Sej je na evropskem porocilu st police pa vse.Kar se tice zavarovanja,bos verjetno padel za 3 razrede oz. se bos dvignil.Osnovno zavarovanje.Ce je malo,bi ti predlagal,da to sama zrihtata.On naj pelje popravit ti pa placaj pa je.
maky je napisal/-a:jah odvisno tudi kako drago je osnovno zavarovanje v primerjavi z nastalo škodo (če je počil odbijač, mogoče kak blatnik vdrt pa si hitro čez tisto mejo, ki bi jo več plačal naslednja 3 leta. sam sem si zračunal, da me ceneje pride če padem za 3 razrede. konkretno je bilo škode samo pri meni za 350k (odbijač, pododbijač, blatnik ter barvanje in delo vsega na uradnem servisu), preplačilo v 3h leti pa nekje 200k+200k ki bi jih eventuelno plačal manj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov