Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Kraja pnevmatik

Napisal/-a Žiiga To jun 24, 2008 2:46 pm

No skratka tkole je. Pred dvema mescoma so mi izpred bloka iz avta odtujili 4 nove gume bridgestone turanza. No vse skupaj je bilo več kt sumljivo. Pustil sem jih samo začasno, ker se mi je mudilo na trening. Soseska je bolj mirna, večinoma penzionisti. Ko sem prevzel gume sta bila prisostvujoča dva soseda. No in eden od njiju je X... Zvečer po treningu pridem ... hočem iz avta znosit v klet gume in glej ga zlomka... gum ni bilo, vrata odprta, ključavnica polomljena. Ker se mi je zdelo nesmiselno klicati policijo je pač nisem ker so tako ali tako popolnoma nesposobni pri takih primerih. No gremo z zgodbo naprej kaj se je vbistvu zgodilo. Pa omenil bom še to da tisti moment, ko sem prišel do avta sta bila pri avtu hči od g. x in njen fant s psom.

Ker mimo našega bloka nihče ne hodi razen stanovalci mi je vse skupaj zelo smrdelo. Tudi z glavne ceste se ni videlo v vozilo. Danes pa vidim na avtu njegove hčere popolnoma nove popolnoma identične gume. Seveda čisto nove . Tudi teden in leto izdelave se ujemata z računom in vsem kar paše skupaj.

Torej kako mu dokazati krajo? :?
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To jun 24, 2008 2:49 pm

Pejt na policijo, če imaš račun od gum je tko vredi, naj dokaže z računom da so njegove!

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted To jun 24, 2008 2:53 pm

postav mu avto na cigle, pa vzam nazaj kar je blo dejansko že skos tvoje! :D Sej veš, maščevanje je sladko :twisted:

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo To jun 24, 2008 2:56 pm

pejt do njega pa mu razloži kaj pa kako :evil:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jun 24, 2008 3:02 pm

Zgodba kot iz filma, pokliči na policijo, če še seveda maš račun, vse bojo prevrli in mr. X ne bo imel računa, u win, zdej sam vprašanje, če maš račun :D

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žiiga To jun 24, 2008 3:10 pm

naročene so ble preko gumedirekt. mam račun, mam prevzemnco, mam še potrdilo o nakupu... vse vse vse. Sam zanima me kako indentificirat gume. Na datum je bolj španska vas se sklicvt. Lahko reče da jih je tut takt kupu ... :? Toj edina skrb...

Potrditev narocila in stevilka racuna RD 4402361 SI00045887 Datum racuna: 13.03.2008 Narocilo pnevmatik:

stevilka izdelka: R-103796
Artikel: Bridgestone Turanza ER 300 195/50 R15 82H YZ (So) Stevilo kosov: 4 Cena na enoto neto: 44.92 EUR (53.90 EUR brutto)

me pa sosd sovraž že od takrt k sm cliota domov prpelu, tko dj tut prej že kr par krepkih izjav padl ...
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted To jun 24, 2008 3:17 pm

mogoče si mal zasral ko nisi takoj obvestil policijo, ko si opazil, da so ti jih ukradli. Ker bi jih lahko ponovno obvestil, takoj ko si jih videl na sosedovem avtu. Vsaj po moji logiki. :?

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žiiga To jun 24, 2008 3:20 pm

Se zavedam, da je to velika napaka. Vendar mi je bil ravno en teden nazaj odtujen avtomobil in niso nič naredili. Sam sem ga našel. Tako da ne računam več na policijo preveč... Ampak situacija je takšna kot je :?
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To jun 24, 2008 3:54 pm

Iskreno povedano lahko pozabiš na gume... bi ji pa eno predru in bi takoj vidu, če bi se imel j***a pridet kurčit, da si ziher to ti naredil... Policija pa itak ne vem če bi dost naredila... je pa tko, da če nimaš nobenga namena delat nazaj pizdarije prijavi policiji, in povej zgodbo, tako da bo zadeva vsaj malo uradna za morebitno naslednje sranje...

Teška situacija... lahko je pametovat, kaj je pa res za naredit je pa drugo...
Boš mogu od zdaj naprej pa res merkat kaj je za nardit...

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs To jun 24, 2008 4:26 pm

Gres osebno do njega in ga vprasas o gumah in da to so ti enake ukradli ter da bos prijavil to na policijo. Ti racun imas, on ga pa nima.

lp
Slika

Uporabniški avatar
Končar
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a Končar To jun 24, 2008 4:32 pm

kaj pa če je on tiste ukradene prodau pa pol iste kupu da ga lohka mal j... ima pa use paperje(računi) LP
ja res smešn... nenormalno smešn
Za ljudi so znaki, za živino pa planke!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To jun 24, 2008 4:32 pm

prerez mu vse 4 gume.resno mislim.ti jh naus nazaj nkol vec dobu.
nima veze a on ma al nima racun.rece da ga je zalozu.sj lahko da bo policiji jasno da so to tvoje gume ampak brez trdnih dokazou ne morejo nc.
prerez mu vse 4 gume.
Ni vse res kar napišem

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc To jun 24, 2008 4:37 pm

prerezat soseda!!
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal To jun 24, 2008 4:56 pm

poz!

Tukaj ni debate! Avto na plocne... mah kake plocne, kar na asfalt pa gume in felne dol poberi. Felne mu nastavi pred vhod, gume pa na avto. Kraje ti ne more dokazat, ker imaš račun. SEVEDA, pod pogojem da si 100% prepričan v to da so to tvoje gume. Če ne, potem ni vredno.

lp, Aleš.
Slika

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To jun 24, 2008 5:01 pm

Pojdi do policije in pojasnil kako in kaj, morda pa naletiš na poslušnega policista. Lepa beseda lepo mesto najde.

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 To jun 24, 2008 5:23 pm

1. varianta: palica za bejzbol. vendar se mi dozdeva, da to pri tebi odpade.
2. varianta: prereži gume.
3.varianta: prereži gume in še malo poriši avto.
4. varianta: glej tretjo.

Na policijo bi moral takoj. Zdaj mislim, da je prepozno. Pa glede na krajo avta....
Nič ne bo z njihove strani.

Imaš pa "srečo".

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko To jun 24, 2008 5:29 pm

pojdi na policijo in jim lepo razloži kako in kaj,karkoli boš sam posredoval boš v končni fazi sam naj****.
lahko preverijo po prstnih otisih(gume si pa ja menda prijel),če ima on kakeršen koli papir od gum,nimaš varjante jih dobiti nazaj-žal je tako

Uporabniški avatar
RS-sport
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a RS-sport To jun 24, 2008 6:35 pm

Žiiga je napisal/-a:Se zavedam, da je to velika napaka. Vendar mi je bil ravno en teden nazaj odtujen avtomobil in niso nič naredili. Sam sem ga našel. Tako da ne računam več na policijo preveč... Ampak situacija je takšna kot je :?

pojdi na policijo in povej kako je bilo :roll: imaš račun in vse, tko da nimaš kaj izgubit...ne čakat v nedogled :? če boš šel čez 1 teden lahko pozabiš na gume ;)
RS-sport

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko To jun 24, 2008 6:47 pm

Tipična slovenska... :P
Ni mi jasno da nisi prjavu vdor v avto pa krajo pred dvemi mesci, zdj bi pa kao ona mogla met račun za gume ki jih ma na avtu?
Vročina se dviguje pa nivo tem pada... :lol:
'Ko voli nek' izvoli...

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi To jun 24, 2008 7:15 pm

:shock: :shock: Mislim no, kaj si sploh razmišljal,ko si domov prišel pa videl kakšna je situacija ;) ;) Še ta isti trenutek bi moral poklicati policijo!!!Pojdi rajš na policijo,pa si ne delaj pizdarij,mogoče se ti pa le nasmehne sreča,pa jih dobiš nazaj.To pa tk veš,da če boš kaj na lastno pest ustvarjal,boš na koncu ti ta kratko potegnu...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov