No skratka tkole je. Pred dvema mescoma so mi izpred bloka iz avta odtujili 4 nove gume bridgestone turanza. No vse skupaj je bilo več kt sumljivo. Pustil sem jih samo začasno, ker se mi je mudilo na trening. Soseska je bolj mirna, večinoma penzionisti. Ko sem prevzel gume sta bila prisostvujoča dva soseda. No in eden od njiju je X... Zvečer po treningu pridem ... hočem iz avta znosit v klet gume in glej ga zlomka... gum ni bilo, vrata odprta, ključavnica polomljena. Ker se mi je zdelo nesmiselno klicati policijo je pač nisem ker so tako ali tako popolnoma nesposobni pri takih primerih. No gremo z zgodbo naprej kaj se je vbistvu zgodilo. Pa omenil bom še to da tisti moment, ko sem prišel do avta sta bila pri avtu hči od g. x in njen fant s psom.
Ker mimo našega bloka nihče ne hodi razen stanovalci mi je vse skupaj zelo smrdelo. Tudi z glavne ceste se ni videlo v vozilo. Danes pa vidim na avtu njegove hčere popolnoma nove popolnoma identične gume. Seveda čisto nove . Tudi teden in leto izdelave se ujemata z računom in vsem kar paše skupaj.
Torej kako mu dokazati krajo?

Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system