... jaz poznam enega ki je šel čez tistega ležečečega 120mire je napisal/-a:samo meni res ni jasno kako si sel 50 cez uni lezeci (ucinki disconautice)
drugace pa kazen bo verjetno bo tudi kaksna kazenska tocka po moje 3
Mad je napisal/-a:... jaz poznam enega ki je šel čez tistega ležečečega 120mire je napisal/-a:samo meni res ni jasno kako si sel 50 cez uni lezeci (ucinki disconautice)
drugace pa kazen bo verjetno bo tudi kaksna kazenska tocka po moje 3bilo pa je par dni preden so montirali radar gor ...
FBR je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... jaz poznam enega ki je šel čez tistega ležečečega 120mire je napisal/-a:samo meni res ni jasno kako si sel 50 cez uni lezeci (ucinki disconautice)
drugace pa kazen bo verjetno bo tudi kaksna kazenska tocka po moje 3bilo pa je par dni preden so montirali radar gor ...
Vsaka čast
freaky je napisal/-a:Ej fantje hvala.....vciri je bil res uni ucinek disko navtike...pa tistega fuci fuja...pa smo sli se sli malo vozit....zdej pa mamo
Uglavnem hvala vsem...malo sem bolj miren ker sem mislu da bom zaradi tega izpit zgubo...
Pol bi pa lahko temu lezecemu reku...hudicev lezeci policaj...![]()
mire je napisal/-a:mad kaj 120 cez ta lezeci ki je zdej tam ki na sliki tvoji kot da ni lezecega
off.
abbe a si ti pogosto na markovcu okolica kopra na enem ovinku parkiran ob cesti
Psepi je napisal/-a:Če si šel res 120km/h, potem moraš imeti visok avto kot nor... Js podrajsam odbijač, če grem čez 3,5km/h tam.. Če ni gužve si vzamem malo časa pa grem počez čez oba pasova gor da ne zbijam konstantno odbijača
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov