Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Iščem leasing na čim več let

Napisal/-a gorgo Če jul 17, 2008 9:01 pm

Pozdravljeni,

torej iščem lizing za avto, ki je letnik 2004, da bi ga lahko plačeval na čimveč let.. Kr majo skor povsod neke finte in ovire... za nove avte je vse lepo, pri rabljenem pa komplicirajo..
Sem pa videl enkrat avtohiše na avtonetu z nekimi lizing s -50% kaska do 7 let, samo ne najdem jih več itd..
Torej konkretno bi prosil nekoga, ki ve za kaki lizing, pri kaki lizing oz avtohiši, da mi pove.. Vsaj na 6 let bi imel če bi šlo... aja sposobnost najema je! ;)
Hvala za odg.!
lp
gorgo

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Če jul 17, 2008 9:51 pm

http://www.avtomiklavz.si/
piše da ponujajo lize do 7 let!
lp
drugače pa lahko na HIPOtu preveriš oni so kar flexi glede teh zadev.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Če jul 17, 2008 11:14 pm

pejt na banko pa reč da rabiš keš za nakup pohištva in vzemi kredit, ker je ceneje kot lizing.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če jul 17, 2008 11:49 pm

mikko
kaj ce pridem na banko in recem rabim kredit za avto mi dajo manj kot da ce recem rabim kredit za pohistvo :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Pe jul 18, 2008 12:09 am

kredit za avto ne smejo dati, ker morajo ponuditi leasing ;)

Crypto
Nov uporabnik

Napisal/-a Crypto Pe jul 18, 2008 7:34 am

Mene pa zanima sledeče. Za te lizinge je treba bit zaposlen za nedoločen čas, al se lahko dobi lizing če si za določen čas zaposlen?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Re: Iščem leasing na čim več let

Napisal/-a Courage™ Pe jul 18, 2008 7:46 am

gorgo je napisal/-a:Pozdravljeni,

torej iščem lizing za avto, ki je letnik 2004, da bi ga lahko plačeval na čimveč let.. Kr majo skor povsod neke finte in ovire... za nove avte je vse lepo, pri rabljenem pa komplicirajo..
Sem pa videl enkrat avtohiše na avtonetu z nekimi lizing s -50% kaska do 7 let, samo ne najdem jih več itd..
Torej konkretno bi prosil nekoga, ki ve za kaki lizing, pri kaki lizing oz avtohiši, da mi pove.. Vsaj na 6 let bi imel če bi šlo... aja sposobnost najema je! ;)
Hvala za odg.!
lp
gorgo

kaj pa te delas moz :) Alfa gre ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Re: Iščem leasing na čim več let

Napisal/-a gorgo Pe jul 18, 2008 8:03 am

Courage™ je napisal/-a:
gorgo je napisal/-a:Pozdravljeni,

Hvala za odg.!
lp
gorgo

kaj pa te delas moz :) Alfa gre ?

Heh, pa alfe že dolgo več ni.. Selespeed je jebal tak da si sploh ne morš predstavlat, po tri mesce sn ga mel na servisu, pa pridem po njega pa mi 30m od njih crkne, še z mehaniki smo se skup smejali. :) Ker pač noben ni znal popravit.. na koncu te so nekaj zrihtali samo sn ga vseeno prodal, pač ni se mi blo več za drkat.. Oni ga pa je tak že razbil. :)
Zdaj pa rabim neko vrei varianto, daj zrihtaj ti si vlka riba... HAHAAH... :lol:

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe jul 18, 2008 8:14 am

v graz te lahko pelje za 1leto pa boš vozo bentlya ;)

Crypto
Nov uporabnik

Napisal/-a Crypto Pe jul 18, 2008 8:23 am

DaDek je napisal/-a:v graz te lahko pelje za 1leto pa boš vozo bentlya ;)

Baje nimajo več "časa" za hodit v graz :)

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Pe jul 18, 2008 9:17 am

ponavadi je tako da na začetku že hočeš imeti lizing na daljši rok pol se pa po glavi tepeš kr je avto vredn proti koncu tolk k lizing. res pa je da je novejši avto pač težk kupit brez lizinga. premisli malo:) lp
denis

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Pe jul 18, 2008 2:47 pm

pred mesecem sem menjaval avto in sem trgovce spraševal še za to opcijo. mislim da so vsi imeli sistem starost avta+lizing = max 10 let. se pravi za 5 let star avto lahko vzameš 5 let lizinga, 6 let star avto samo še 4 leta lizinga itd....
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jul 18, 2008 3:21 pm

Crypto je napisal/-a:Mene pa zanima sledeče. Za te lizinge je treba bit zaposlen za nedoločen čas, al se lahko dobi lizing če si za določen čas zaposlen?

pomoje, da je odvisno od lizing hiše. Jaz sem avto na lizing pri Micrat leasing brez problema dobil (pa sm študent).

Drgač pa se men ne zdi lih najboljša varianta s 6 leti lizinga.
Slika

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Pe jul 18, 2008 4:04 pm

Crypto je napisal/-a:Mene pa zanima sledeče. Za te lizinge je treba bit zaposlen za nedoločen čas, al se lahko dobi lizing če si za določen čas zaposlen?
Ne rabis nedoločenega. Pač položnice dobivaš, ko pa ne moreš plačevat pa vrneš avto in je!
lp

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Ne jul 20, 2008 10:51 pm

fare je napisal/-a:
Ne rabis nedoločenega. Pač položnice dobivaš, ko pa ne moreš plačevat pa vrneš avto in je!
lp

Kar je baje v SLO kar dokaj pogosta zgodba :roll: :-P

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Po jul 21, 2008 1:06 am

Psepi je napisal/-a:
fare je napisal/-a:
lp

vsi čefuri kupujejo bmw 5ke in audije na to finto, tak sem vsaj jaz slišal po mbju.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Po jul 21, 2008 1:40 am

Senad je napisal/-a:
Psepi je napisal/-a:
fare je napisal/-a:
lp

vsi čefuri kupujejo bmw 5ke in audije na to finto, tak sem vsaj jaz slišal po mbju.

ja itak da delajo tako,da saj nekaj časa pičijo tipe :P

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Po jul 21, 2008 9:21 am

...moje mislenje...
lizing se predvsem splača ljudem , ki rabijo stroške, recimo kakšni sp ji , itd...za fizične osebe je pa lahko alternativa če ne dobijo kredita pri banki oz. bi si želeli večji obrok plačevanja in s tem posledično več denarja....tako kot je yugo napisal starost avta in dolžina lizinga ne sme biti večja od 10 let, tudi lizing ne dobiš tako hitro kot nekateri pišete, kot študent , skoraj dvomim da si ga dobil..razen če imaš lizing na pet let pa obrok 100 eur, pa avtorsko pogodbo kakšno leto, poleg tega je mogoče še eden od strašev porok; pa po navadi dobiš , res, kakšen popust na kasko in osnovno zavarovanje, kar se pri dragih avtih tudi veliko pozna, na koncu pa preračunaš je pa ceneje kot kredit...
v vsakem primeru boš avto, stvar,.... preplačal..
veliko sreče pri odobritvah..... :lol:

Crypto
Nov uporabnik

Napisal/-a Crypto Po jul 21, 2008 11:25 am

fare je napisal/-a:
lp

To 100% velja pri vseh lizing-dajalcih, da dobiš lizing, če si samo za določen čas zaposlen?
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov