Aldin20 je napisal/-a:ja dobro tko je prislo skozi da nisn mogo use naenkrat...pa sej se noben nebuni..ju3 lepo plačat in tablice spet na auto..najmanjsi problemsam pac aj noben nepricakuje ane
abbe je napisal/-a:k pa se vozs z nehomologiranim avtom.sj vem da je mau bolna pa ne pricakujes takega odgovora ampak vedel si da mas nehomologiran pa si se vozil,tko da posledice moras sprejet.
pritozit se nimas zakaj,ni variannte.pa nj pisejo kar kol.ti dne tega pa tega nisi mel homologiranega avta.sepravi je tehnicno neizpraven,seprav se z nim ne smes vozit,pa mas ti lahko doma vse papirje,to se ne pomeni da bos homolomo opravil uspesno
p.s. tut jaz nisem homologiral feltn koj k sm jh dau na avto,ampak sm pa ze pred tem poslau prosnjo za pregled,pa sm dau vabilo na pregled + papirje v avto,ce bi me ustavl,da bi se vsaj kj zmenu.
Aldin20 je napisal/-a:prvo lep pozdrav..mogoče pred tremi tedni me je policija ustavila v velenju zaradi prekoracitve hitrosti 20km..omejitev 60 peljal sn 80..dobil sn kazen 60 evrov in sn plačal takoj to pomeni 30..dans dobim po posti od policijske postaje Velenje naslednje :
....je policist izdal placilni nalog za krsitve 9. odstavka 32. clena ZVCP-1.pri slednji je namesto prave tocne "A" po pomoti napisal napacno tocko "B".zaradi ocitne pomote je potrebno tocko spremeniti tako kot je navedeno v izreku tega sklepa - naslednje :
pravni poduk:zoper ta klep zahteva za sodno varstvo ni dovoljena, dovoljena pa je zoper popravljeni placilni nalog prii katerem 8 dnevni rok za vlozitev zahteve zacne teci z dnem vrocitve tega sklepa..
ali lahko dobim vecjo kazn kjub njihovi napaki ceprav sem tisto kazn izreceno plačal??? hvala lepa za odgovore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov