bikk je napisal/-a:Hmm...mu povem da,če že sem prevozil oranžno luč...ne pa rdečo.
Odvrne...jaz sem že imel zeleno (je čakal na desni)...pa nato nisem si jaz tega zmislil...
Potem ga vprašam...kako bo to dokazoval...pa nič...samo napiše plačilni nalog in sva zaklučla...
Glede situacijo...nisem prevozil rdeče luči(mogoče oranžno)...nisem oviral prometa(nobeden me ni čakal oz.trobil:))...križišče je kr dolgo in obstaja možnost da ko sem še bil v križišču da je on videl na svojem zeleno luč-če že pravi tako...
Polovičko sem že plačal...ampak mislim vseeno napisat pritožbo.
Zanima me če so že sploh komu ugodili pritožbi?
Ali je dosti samo njegova ocena...?
bikk je napisal/-a:@Psepi...pomagal velik...HVALA!
@strokovnjak...
Da tudi skozi oranžno je kaznjivo...pol manj kot rdeča...to ti lahko pa dokaže če vozi za teboj...drugače pa težko...a ne.
Ne strinjam se s tem, da sem priznal krivdo...niti če plačaš, niti če podpišeš nalog...sem preveril !!!
s12345 je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Če si plačal, si priznal krivdo. In tudi vožnja skozi oranžno luč je kazniva. Vsak komentar je tu odvečen.
Na tvojo žalost ima prav.
lp
bikk je napisal/-a:se pravi se ti obeta še višja globa:)
bikk je napisal/-a:s12345 je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Če si plačal, si priznal krivdo. In tudi vožnja skozi oranžno luč je kazniva. Vsak komentar je tu odvečen.
Na tvojo žalost ima prav.
lp
pol že...vprašanje? Je kdo zavrnil podpis na kakšernkoli plačilni nalog?
Kaj se potem zgodi?
Te policaj pusti oditi brez podpisa...kaj pa primer da te prisili podpisat...
ne podpišeš...ne dobiš dokumentov nazaj! Sej prvo hočejo dokumente...mislim da vsak ki bi zavrnil podpis se mu nebi dobro pisalo...ali pač!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov