Pugi je napisal/-a:
Če bi se pa zaletela, pa itak nebi bil on kriv oz. jest nebi dobil kšnga kupončka...
justyGTR je napisal/-a:... alpa bi ga sam premestil ()
Pugi je napisal/-a:Če bi se pa zaletela, pa itak nebi bil on kriv oz. jest nebi dobil kšnga kupončka...
X-Hair je napisal/-a:Jaz pa se nisem imel kaksnih takih pripetljajev. Me pa resnicno razjezi, ko pri nas recimo vozijo 60-70 kjer je omejitev 90. Dio ja, pa nobeden ne upa prehiteti. Res ne vem zakaj se vsi nekaj bojijo. Pogledas da je frej, pa da ni polna crta in je.
JOYride je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Če bi se pa zaletela, pa itak nebi bil on kriv oz. jest nebi dobil kšnga kupončka...
Ni tolk hudo. Ce se ve kaj je blo, seprau da ti nisi bil kriv bi ti njihova zavarovalnca krila vse stroske.
En moj kolega se je celno zaletu v kopse pa je pol ratala deljena krivda 50 - 50.
DrSergioDJ je napisal/-a:JOYride je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Če bi se pa zaletela, pa itak nebi bil on kriv oz. jest nebi dobil kšnga kupončka...
Ni tolk hudo. Ce se ve kaj je blo, seprau da ti nisi bil kriv bi ti njihova zavarovalnca krila vse stroske.
En moj kolega se je celno zaletu v kopse pa je pol ratala deljena krivda 50 - 50.
kul
ko se bom hotu znebit avta, sam gasa v kopsa - naravnost kot kamikaza!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov