Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

prekrski policija

Napisal/-a Roman So sep 06, 2003 10:20 pm

naj se najdejo vozniki ki bi spremljali policiste ter jih snemali k vozjo v rednem prometu. sem sem bil doskrat prica k je policist prehitevu na polni crti pa isilu pednost ter rdeca luc brez njihove modre ter tako naprej . sej mate tud sami te izkusnje. mogel bi jih snemat pa posnetke predvajat po televizji. pa nobenih izgovorov sej je tud on clovk. ti bos dubu kazen on pa ne k mu je ne bo noben napisu. ti bos naslednic premislu ce bos ponovu prekrsek on pa ne. ce so zakoni napisani naj bodo za vse al pa za nobenga. ziher bo kaksen napisu -zakoni so zato da se krsjo-sedaj me pa pluvite 8) 8)

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. So sep 06, 2003 10:29 pm

jest te zihr nam pluvov k se čist strinjam.
dobra ideja tole, hmmmm :roll: :idea:

:vrum

:ne

:con

:ppppp

:twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So sep 06, 2003 10:32 pm

Ja, navadni ljudje jih kršimo - peleš 72 namesto 50 pa to.. Kšni so tud mal bl ekstremni, sam noben pa tolk k policaji. Mam slabe izkušnje. Enkrat me je astra brez sirene tko izsilla, da če nebi mel športnega podvozja, bi se skantou. Prigoni nasprot in v zadnjem trenutku pred mano zavije čez moj pas na levo. Js pa k sreč hit odreagiram tud u levo, na njegov (nasprotn) pas. Za mišjo dlako, ubistvu sm ga jst rešu.

Če bi se pa zaletela, pa itak nebi bil on kriv oz. jest nebi dobil kšnga kupončka...
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. So sep 06, 2003 10:41 pm

Pugi je napisal/-a:
Če bi se pa zaletela, pa itak nebi bil on kriv oz. jest nebi dobil kšnga kupončka...

kura.c, če bi pa blo res tko, poj pa res ''j***m jest tako državo u USTA''
sam pomoje ni tko. itak čenis bil ti kriv. neki b se 100% zrihtal + če bi blo kej hujšga bi tip verjetn letu (ja pomoje ja... :roll: not in million years) alpa bi ga sam premestil ( :evil: )

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride So sep 06, 2003 10:48 pm

Pugi je napisal/-a:Če bi se pa zaletela, pa itak nebi bil on kriv oz. jest nebi dobil kšnga kupončka...

Ni tolk hudo. Ce se ve kaj je blo, seprau da ti nisi bil kriv bi ti njihova zavarovalnca krila vse stroske.
En moj kolega se je celno zaletu v kopse pa je pol ratala deljena krivda 50 - 50.

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Ne sep 07, 2003 9:49 am

justyGTR je napisal/-a:... alpa bi ga sam premestil ( :evil: )

na boljše delovno mesto seveda :x

@JOYride: če te polcaj izsili, ti deljena krivda nč ne pomaga.

glede teme: Tud sam sem že večkrat vozu za policajem, ki je sekal ovinke čez polno črto, vozil čez naselja 60 - 70, prehiteval traktorista čez polno črto v nepregleden ovinek (to se mi je enkrat zgodil -> na srečo sm bil za njim in ne nasprot 8) )...

Sam dokler so zaščiteni kot kočevski medvedje, bodo še delal tko.

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a Roman Ne sep 07, 2003 10:29 am

sej pravem naj se najde en car k bi jh snemu pa javno predvaju posnetke.. potem bi pa mal drugac zacel vozet.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Ne sep 07, 2003 4:53 pm

Pugi je napisal/-a:Če bi se pa zaletela, pa itak nebi bil on kriv oz. jest nebi dobil kšnga kupončka...

Če ti8 je on sekal pot pol je on kriv, v mojga frenda so s etut na križišču zaletel, pa so pol plačal, ker so bli krivi, drugače pa v mariboru idite mal pred šolo bojana iliha, ba jih boste pomoje lahk kr hitr posnel, sam majo fore, recimo da pred križiščem prižge sireno, pol jo pa ugasne.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe okt 31, 2003 4:33 am

Hehe no to foro je pa kolega izkoristu na tržaški u mb.In sicer pred nami je bla marica na redni vožnji(se prav brez luči in siren) in lepo policaj zavije iz pumpe prek dvojne črte na nasprotni pas, seveda kolega za njim (pač slučajn smo bli namenjen u isti smeri) no in u naslednjem križišču gre policaj za nami, nas ustavi in kolegu reče da je storil prekršek (prevozu je dve polni črti) in kolega odvrne:" Gospod nisem storil prekrška ampak sem samo lepo peljal za vami.Jaz sem pač mislu da je to dovoljeno če lahk policaj ki ni na nujni vožnji to naredi, sej bi pa morali bit za vzgled drugim." policaj je sam gledu 8)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 31, 2003 8:07 am

Ja, fantje v Sloveniji je res verjetno tko... Se opravičujem. Sledeča nesreča se je pa zgodila na hrvaškem nekaj let nazaj. Moj učitelj klavirja in kitare je stal v semaforju za ovinkom, ker je bil enosmeren promet zaradi del... Prleti kaps brez siren in se skišta vanjga s cca 100kmh. On in žena (okrog 70 let stara oba) sta bila vsa plava od pasov, vratovi,...
Policaj ni bil na službeni poti, ampak je v policijskem vozilu imel še sodelavca in dve češplji. Popolnoma kriv. Rahlo vinjen...

NIČ ni noben plačal! Za popisdit! Če nebi imela opel Astre bi blo pa še kej hujšega!
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So nov 01, 2003 1:27 am

Jaz pa se nisem imel kaksnih takih pripetljajev. Me pa resnicno razjezi, ko pri nas recimo vozijo 60-70 kjer je omejitev 90. Dio ja, pa nobeden ne upa prehiteti. Res ne vem zakaj se vsi nekaj bojijo. Pogledas da je frej, pa da ni polna crta in je.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Pe nov 07, 2003 1:47 am

X-Hair je napisal/-a:Jaz pa se nisem imel kaksnih takih pripetljajev. Me pa resnicno razjezi, ko pri nas recimo vozijo 60-70 kjer je omejitev 90. Dio ja, pa nobeden ne upa prehiteti. Res ne vem zakaj se vsi nekaj bojijo. Pogledas da je frej, pa da ni polna crta in je.

Glih vsi se ne bojimo če gre počas kar se mi je že zihr ene 3x nardil pa lepo žmigavc in mim njega sej je itak vse po pravilih!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Pe nov 07, 2003 1:51 am

JOYride je napisal/-a:

Ni tolk hudo. Ce se ve kaj je blo, seprau da ti nisi bil kriv bi ti njihova zavarovalnca krila vse stroske.
En moj kolega se je celno zaletu v kopse pa je pol ratala deljena krivda 50 - 50.

kul

ko se bom hotu znebit avta, sam gasa v kopsa - naravnost kot kamikaza!

:D

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne nov 09, 2003 3:16 am

DrSergioDJ je napisal/-a:
JOYride je napisal/-a:

kul

ko se bom hotu znebit avta, sam gasa v kopsa - naravnost kot kamikaza!

:D

Kamikaza :har :har :har, sergio, sergio.
SlikaSlika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov