LP
chevy je napisal/-a:Tako je bilo. S punco sva bila 25. v Opatiji. Parkiral sem ob cesti v parkir mestu in šla po Opatiji. Ko sva se odpravila nazaj do auta sem opazil, da folk na neke avtomate ob cesti plačuje in vzamlja listke. Ko sem šel pogledat sem videl, da na teh avtomatih vplačaš parkir mesto, pa neke fore z sms po mobitelu. Pol pridem do auta in vidim listino v vrečki zataknjeno za brisalc. Pogledam noter in kazen 100 kun. Seveda nisem šel plačat :P Ni razlog denar, ker nisam plačal. Sem rekel ''ma ko jih je** ''Piše da moram plačati do 2.8.. Sedaj me zanima, pač ko pridem naslednjič, ali mi bodo ''nabili'' dodatno kazen ko/če vidijo reg. tablico? Ali naj grem plačat to kazen (Opatija mi je oddaljena 30 km)? ...ali naj pustim tako kot je?
LP
Psepi je napisal/-a:Tole ne bi jst plačal že iz principa, ker se noben ni gor podpisal.
Če te bodo kdaj jebali pa samo reči: Pa nije bilo potpisano ni ništa, pa sam mislio da je neko drugi iz svog auta stavio na moj, kako sam ja bio pravilno parkiran. Al dobro nije bed, mogu ti platit ak če ti bit bolje.
Slike prekrška pa v računalniku itak ne bo videl, če si ga mel na bok postavljenga v centru. Itak ti bo reku da je OK
q_verde je napisal/-a:100 kun ni neki denar, da ga ne bi zmogel. jez se ne bi zafrkaval..
..pozri teh 12 EUR, pa je!
ni vedno vse tako enostavno: ignoriraj pa je. sploh ce si tujec, po vrhu vsega pa se slovenec!!!!
LP
SamoK je napisal/-a:q_verde je napisal/-a:100 kun ni neki denar, da ga ne bi zmogel. jez se ne bi zafrkaval..
..pozri teh 12 EUR, pa je!
ni vedno vse tako enostavno: ignoriraj pa je. sploh ce si tujec, po vrhu vsega pa se slovenec!!!!
LP
in glih zaradi tako mislečih Slovenija izgublja vedno več ozemlja.. tako kot ti, si tudi politiki mislijo, eh..pa pustimo jim še to, samo da bo pol mir.. BABE!! Hrvatam dat cim manj, pa se to je prevec!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov