Ronin je napisal/-a:Torej, ker je avtor naredil absurden kriminal (peljal 76 km/h tm k je bla omejitev 50 al 60 - uganjujem), je moral policaj zarad tega kr cez pasovnico se pognat, da ga je ustavil, pol pa se drug policaj zapelje cez

pa dejte no, ste lahk realni. Neb reku, da bi vijugal kot Jure Kosir, ki smuca, ne pa zato, ker je malo prevec peljal.
Me zanima neki...nbenga dela na cesti ni blo ali kaj podobnega? A avtov pa tud ni blo na drugi stran po tem ko je policaj cez stekel?
Naceloma ne zagovarjam tiste k jokcajo k so kazn dubil in kako se potem krivica njim godi in podobno, pa use zavestno delajo, ampak jz se bi kle prtozu. Pa tud cez policaje ne pljuvam kar tako, ampak ima pa use svoje meje.
Sem enakega mnenja in z zelo podobnim razmišljanjem.

Tudi jaz verjamem da je policist še zmeraj oseba, ki mora PRIMARNO pomagati ljudem in SEKUNDARNO delati galamo po cesti.
Tukaj se pritoži nimaš kaj

V končni fazi (če ti bo omenjeni policaj na sodišču kaj preveč najedal) glede na to, da je uradna oseba ga lahko še tožiš za njegovo ogrožanje tvoje varnosti na cestišču, ker nima kaj skakat čez dvojne polne zato, ker je našel easy money. Naj se tudi on iz te zgodbe kaj nauči
Drugače sem tako kot pravi Ronin, za pravico. . Plačaj če te dobijo. A naj te dobijo po uradni poti, to pa ni bil uraden postopek ampak postopek kateremu je bil policist lahko priča na počitnicah v kaki Romuniji ali pa Makedoniji.
Sam sem že imel podoben primer....
...
Pod črto lahko rečem, pejdi do odvetnika in boste zrihtali. Sicer boš dal za odvetnika in dva njegova dopisa pomoje kakšnih 10eurov več kot za kazen, ampak jaz bi tako naredil iz principa. Še malo pa se bodo z avti vozili okoli in za sproti slikali kar med vožnjo
p.s. če te je na tak način ustavil po možnosti kakšen tak, ki je ravno prisopihal iz tacna pejdi pa kr do šefa postaje - komandirja, in mu razloži situacijo in mu lahko poveš da boš unega dal na sodišče če ne zrihtate da bo prav...
p.s.2 takšne zgodbice so res smešne, a me tako razjezijo da kr tolčem po tipkah ko pišem, ker se še prekleto zavedam kako realne so