Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

avtotrend
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

SUNKOVITO SPELJEVANJE

Napisal/-a avtotrend Če avg 28, 2008 8:50 pm

Aasdad!
Zadnjič spremenil avtotrend, dne To maj 19, 2009 2:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če avg 28, 2008 8:58 pm

Brez zamere, ampak ravno vzoren voznik pomoje nisi, če si že prej naklepal 6 pik kot mladi voznik :roll: za kaj pa si jih dobil?

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

avtotrend
Nov uporabnik

Napisal/-a avtotrend Če avg 28, 2008 9:07 pm

eentox je napisal/-a:Brez zamere, ampak ravno vzoren voznik pomoje nisi, če si že prej naklepal 6 pik kot mladi voznik :roll: za kaj pa si jih dobil?

lp

:P
Zadnjič spremenil avtotrend, dne To maj 19, 2009 2:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če avg 28, 2008 9:15 pm

avtotrend je napisal/-a:
eentox je napisal/-a:Brez zamere, ampak ravno vzoren voznik pomoje nisi, če si že prej naklepal 6 pik kot mladi voznik :roll: za kaj pa si jih dobil?

lp

Ne sklepaj tako hitro! Dobu sm ker sem vozil po stari cesti do Vrhnike namesto 50km/h 77 km/h ampak aide to je tut primer zase glede na to da sem peljal za enim avtom k je furu isto in je pol kao mene sneu!

Ne poznam te, tako da se opravičujem če sem te prehitro obsodil. V nasprotnem primeru pa očitno nisi všeč policistom, če te vedno napak obsodijo in kaznujejo...

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new Če avg 28, 2008 9:20 pm

14 dni to še je kar hitro jz sm dobo po dveh mescih!!!
TIGR

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če avg 28, 2008 9:58 pm

ka pa je problem naklepat 6 pik?? takoj jih dobiš, sploh pri tanovih kaznih
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če avg 28, 2008 10:17 pm

Prav predstavljam si. Tečen policaj in vročekrvni voznik. To ne gre skupaj.

Napiši pritožbo pa upaj da bo kaj iz tega. Drugače pa plačaj. Drugega nasveta takoalitako ne boš dobil.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Če avg 28, 2008 10:20 pm

To ti naj bo dobra šola retorike. Očitno ti ni jasno kako komunicirati s kifeljcem, ki se mora pokazati pred novincem, ampak veselo daješ iniciativo. Že tako si mu šel na k.. ker imaš boljši avto od njega.
Zdaj pa lahko edino še izkoristiš možnost pritožbe.
Veliko sreče... :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Če avg 28, 2008 10:31 pm

jap si pač naletel na učenje novincev kako so oni večvredi in imajo moč. Sem že imel podoben primer

Komu pa naj jaz napišem kazn ko me je enkrat policaj ustavil,normalno kontrola petek zvečer na samotni cesti,nato se pripelje drug avto mimo,meni hitro vrne dokumente in gas za njim tako da je kr kopalo po pesku,da še je skoraj na moj avto pesek neslo
Slika pugi.si

Miholl84
Novinec

Napisal/-a Miholl84 Če avg 28, 2008 10:33 pm

Če si res naglo speljal - ne pizdolirej in plačaj. Noben te ne sili delat prekrškov...
C u O r E S p O r T i V o

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če avg 28, 2008 10:37 pm

Miholl84 je napisal/-a:Če si res naglo speljal - ne pizdolirej in plačaj. Noben te ne sili delat prekrškov...

Dej se mal umiri ker čez en teden boš pa ti jamral kako si ob pol plače... :roll:

Miholl84
Novinec

Napisal/-a Miholl84 Če avg 28, 2008 10:43 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:
Miholl84 je napisal/-a:Če si res naglo speljal - ne pizdolirej in plačaj. Noben te ne sili delat prekrškov...

Dej se mal umiri ker čez en teden boš pa ti jamral kako si ob pol plače... :roll:

Ne bom, vozim v skladu z zakoni. Hvala na skrbi...
C u O r E S p O r T i V o

Aldin20
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Aldin20 Če avg 28, 2008 10:51 pm

ja policaji kaj ces..v mojem primeru ..policaj kolega ustavo..jaz sem se pac ustavo da ga pocakam..pa drugi skif stopo do mene..in iskal homologacijo..pa nisn mel pri autu pa sn dobo 600eurov pa odvzem tablic :) hehe pac ni bil dobre volje :) placaj pa problem resen..z tozbo nebos nic dosego:D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če avg 28, 2008 11:29 pm

nimas kej. placi in pozab. 300e je glede na to kok bi ti se lahk napisal zelo malo.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če avg 28, 2008 11:34 pm

Voith je napisal/-a:nimas kej. placi in pozab. 300e je glede na to kok bi ti se lahk napisal zelo malo.

Dvomim, da je problem denar tu.. Verjetno so bolj pike..

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Pe avg 29, 2008 2:44 am

pozanimaj se kateri policist je bil in ga povabi na kavo.V bodoče vedno vprašaj po imenu in priimku...

dms
Novinec

Napisal/-a dms Pe avg 29, 2008 4:13 am

imilet1 je napisal/-a:pozanimaj se kateri policist je bil in ga povabi na kavo.V bodoče vedno vprašaj po imenu in priimku...

Ki mu ga ni treba dat.Lahko dobis identifikacijsko stevilko. ;)

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Pe avg 29, 2008 5:20 am

zaenkrat s policaji nisem imel slabe izkušnje (2x radar 15km/h čez omejitev ni glih policaj kriv)...izkušnje večine pa kažejo na to, da ob vsakem stiku z njimi "igraš" ubogega ali vsaj prestrašenega in pohlevnega državljana. Vem, to je večini, sploh pa srboritežem največja muka. Amapk kakorkoli pogledaš On ima vse niti v rokah in On ti lahko plačo vzame...Skakat iz avta med postopkom(v ZDA ne počni tega če ti je življenje drago) in mu težit v čelo kaj on dela...si predstavljam, ko je z užitkom maldemu vajencu razkazoval modre mišice...
Je kruta, priznam, saj tudi sam večkrat tam koga poberem, ampak naslednjič...probaj z lepo besedo...v večini primerov ne pomaga, škodi pa tudi ne!
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
G17
Nov uporabnik

Napisal/-a G17 Pe avg 29, 2008 7:38 am

sicer pa to, da človek ustavi na avtobusni postaji za "čas vstopanja iz izstopanja potnikov" ni prekršek
določilo o sunkovitem speljevanju oz. zaviranju je pa tako zgrešeno, da bolj ne more biti
škripanje gum je precej odvisno od površine na kateri se speljuje ter od kvalitete gum
sunkovito speljevanje pa ne more biti opredeljeno, saj ne policaji ne vozniki nimamo merilnika za pospešek in je to predvsem stvar subjektivne ocene, ki pa ne more biti standardizirana in je tako neveljavna
vem da se s temi sodišči pri nas bolj malo doseže, vendar takega teroriziranja smrkcev jaz ne bi prenašal (hkrati je pa treba prevzeti odgovornost za tiste prekrške, ki smo jih nardili - torej če vozimo prehitro in smo na radarju je to na nas ne na policajih)
The person who has nothing for which he is willing to fight, nothing which is more important than his own personal safety, is a miserable creature and has no chance of being free unless made and kept so by the exertions of better men than himself. - J.S. Mill

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Pe avg 29, 2008 7:39 am

mulo je poln izgovorov, 6 pik ma ker je cist mal prehiter vozu po ravni cesti kjer ni nikogar, pred slonom se je vstavil kjer se ne bi smel ker je samo pobral kolega (za kar je mimgrede porabil ne vec kot 20!!! sekund), hitr je spelu ker je bil zivcen ampak ni tok hitr spelu da bi gume cvilile in valda ga ni zanasal ce ima avto na prvi pogon...
jao meni...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost