marko01 je napisal/-a:Včerja ponoči se mi je v brezju zgodila prometna nesreča. Pijan voznik mi je odvzel prednost. Po pregledovanju avta sem ugotovil da je najverjetnje totalka ( hyundai coupe 99), sprožilo je air bage, itd.
Zanima me kako naj zdaj izterjam od zavarovalnice cimvecjo totalko, saj potrebujem cimprej drugi avto ?? Bom dobil tolko kot je avto vredn po evrotaxu,... Vsa mnenja zaželjena !
Kael je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Včerja ponoči se mi je v brezju zgodila prometna nesreča. Pijan voznik mi je odvzel prednost. Po pregledovanju avta sem ugotovil da je najverjetnje totalka ( hyundai coupe 99), sprožilo je air bage, itd.
Zanima me kako naj zdaj izterjam od zavarovalnice cimvecjo totalko, saj potrebujem cimprej drugi avto ?? Bom dobil tolko kot je avto vredn po evrotaxu,... Vsa mnenja zaželjena !
Upam tudi da boš tuk pameten, da boš to pijano kravo tožil zaradi zmanjšanja vrednosti svojega avtomobila, vse stroške ki so ti s tem nastali in morebitne duševne bolečine, ki jih zaradi tega imaš. Najemi enega dobrega odvetnika in stoži kurbo bebavo, da bo naslednjič vedla, kdaj se gre pjan za volan.
Napako, da pride do prometne narediš mimogrede. Ampak pjan volan, pa ni mimogrede.
marko01 je napisal/-a:Tožba bi trajala v nedogled, prav tako se mi ne da obadat s tem nimam casa jaz samo upam da bom dobil vsaj primerno odskodnino za avto v katerega sem vlozil ogrmno denarja.
marko01 je napisal/-a:Tožba bi trajala v nedogled, prav tako se mi ne da obadat s tem nimam casa jaz samo upam da bom dobil vsaj primerno odskodnino za avto v katerega sem vlozil ogrmno denarja.
gasperozimek je napisal/-a:ne bom nikol verjel da obstaja tuki gor kak tak angelček, ki ni še nikol pijan vozil...pod pijanost lahko šteješ tudi en špricar/pir...za napihat je dost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov