Matej345 je napisal/-a:Zanima me nekaj. Če ti nekdo ukrade prometno dovoljenje (knjižico) pa če je lump a lahko kaj z njo naredi?
Pa recimo da je lump pa ima veze. Mu kakorkoli lahko koristi za kakršnokoli zlorabo?
bzzero je napisal/-a:Matej345 je napisal/-a:Zanima me nekaj. Če ti nekdo ukrade prometno dovoljenje (knjižico) pa če je lump a lahko kaj z njo naredi?
Pa recimo da je lump pa ima veze. Mu kakorkoli lahko koristi za kakršnokoli zlorabo?
Prekliči vozniško dovoljenje in ga bojo prej ali slej dobili, če bo kaj poskušal. Drugače pa odvisno kako sposoben je človek.
Volvo power je napisal/-a:bzzero je napisal/-a:Matej345 je napisal/-a:Zanima me nekaj. Če ti nekdo ukrade prometno dovoljenje (knjižico) pa če je lump a lahko kaj z njo naredi?
Prekliči vozniško dovoljenje in ga bojo prej ali slej dobili, če bo kaj poskušal. Drugače pa odvisno kako sposoben je človek.
In kaj ima zdaj veze vozniško dovoljenje z prometnim ?
Če ti nekdo ukrade prometno knjižico, najbrž ve za kaj jo rabi, a ne ?
Karletto je napisal/-a:... torej legalno.
Karletto je napisal/-a:za mojga golfa 2 me je en stric klical, po totalki, par tednov kasneje. zanimalo ga je, kaj piše v prometnem. pa mu prečitam , če me spomin ne vara, kubituro motorja. pol je rekel, da mu moja prometna ne pomaga, saj je pisalo 1.6d. un bi rabil napis 1.6, torej bencin.
pol sem se pozanimal, kaj je blo to. baje od lastnikov avtov, ki gredo v razrez/ totalke, kupijo prometne in jih uporabijo za avte, katerim so npr. zamenjali motor.
da se ujema npr. barva oz. par podatkov še zastopim, sam kaj pa z drugimi podatki, ki jih je en kup in jih je imel le moj avto???
v glavnem baje je možno/ delajo, a je veliko birokracije na upravni enoti, torej legalno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov