Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

preo
Nov uporabnik

Prometna nesreča

Napisal/-a preo Če okt 02, 2008 8:14 pm

Živjo
Potrebujem vaše mnenje.
Nekaj časa nazaj sem se zaletel v betonsko ogrado. Ker ni bilo nič hujšega sem se odpeljal naprej v službo. Danes so me obiskali policaji in mi povedali, da sem najprej razbil betonsko ograjo potem sem se odpeljal par ovinkov naprej in izsilil tovornjak, ki je zletel v brezno. Policaja sem najprej vprašal če se zajebava. Nato mi je pokazal zapisnik. Z mano se je peljala tudi moja punca. Policaj mi je rekel da bom dobil plačilni nalog za pobeg iz kraja nesreče.
Pri tej celi zgodbi se malo zatakne, ker celo pot nisem srečal nobenega tovornjaka.

Kaj lahko storim?

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če okt 02, 2008 8:20 pm

Fak...to je jeba...no če maš pričo lahko dokažeš da nisi skrivil tovornjaku p.n. no sam potem lahko zejbavajo, ker je pač tvoja punca zraven bla pa ''se smatra'', da bo tebi v prid govorila.
Kaj pa je s tvojim autom...kolko si ga razbiu? Srečno.

preo
Nov uporabnik

Napisal/-a preo Če okt 02, 2008 8:24 pm

Jah desni blatnik, luč, pa haubo mal skrivu.

Sam ta strosek je že trikrat mim.
Bl me to skrbi.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če okt 02, 2008 8:28 pm

Pa si šu pogledat to brezno par ovinku naprej kamor je ''tovornjak zletu''? Sej če bi zletu, bi se poznalo (zavorna pot, drevesa, grmovje, trava, itd.). Reci naj gredo s tabo pa naj ti ''pokaže kje je tvornjak zletu''. Pa še zapisnik od te ''prometne nesreče tovornjaka''.

LP

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Če okt 02, 2008 8:30 pm

Udari tega glupega policaja na gobec :evil: pa ga pošlji nazaj v šolo! :evil: :evil: :evil:

Samo bi radi služili ti ojci! Rabijo nove škode al kaj?
Make my day

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če okt 02, 2008 8:31 pm

Ti sam naredi tako, kot sem ti zgoraj napisal.

Uporabniški avatar
AuDi™
Nov uporabnik

Kraj: GO

Re: Prometna nesreča

Napisal/-a AuDi™ Če okt 02, 2008 8:32 pm

preo je napisal/-a:Živjo
Potrebujem vaše mnenje.
Nekaj časa nazaj sem se zaletel v betonsko ogrado. Ker ni bilo nič hujšega sem se odpeljal naprej v službo. Danes so me obiskali policaji in mi povedali, da sem najprej razbil betonsko ograjo potem sem se odpeljal par ovinkov naprej in izsilil tovornjak, ki je zletel v brezno. Policaja sem najprej vprašal če se zajebava. Nato mi je pokazal zapisnik. Z mano se je peljala tudi moja punca. Policaj mi je rekel da bom dobil plačilni nalog za pobeg iz kraja nesreče.
Pri tej celi zgodbi se malo zatakne, ker celo pot nisem srečal nobenega tovornjaka.

Kaj lahko storim?

Kolk je to "nekaj casa nazaj"?

preo
Nov uporabnik

Napisal/-a preo Če okt 02, 2008 8:50 pm

To je blo en mesec nazaj. Po tej poti se peljam vsak dan. Tko da ni blo videt kakšnih sledi.

Kr neki drgac.

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Če okt 02, 2008 9:06 pm

Oooh man, you are fucked!!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če okt 02, 2008 9:32 pm

Ma ne ga strašit zdej. Ti pejd res mau na kraj "kao nesreče" pogledat, pa reč tudi, na kaki osnovi bodo tebi dali kazen. Reč, da se lahka tud ti zmislš, da je tebe eden izsilu, pa si šeu u betonsko ograjo, pa poveš enga tipa, k se tu je u preteklosti zamiru in pol če bodo šli k njemu dat kazen, hmmmm :bonk

Uporabniški avatar
AuDi™
Nov uporabnik

Kraj: GO

Napisal/-a AuDi™ Če okt 02, 2008 9:48 pm

hm, po enem mescu..
Tip nima nobenih dokazov tko da si tist zapisnik lahko nekam vtakne. Aja, ki je pa voznik tovornjaka, al je se kar v tistem breznu.. caka na razplet.

preo
Nov uporabnik

Napisal/-a preo Če okt 02, 2008 9:50 pm

Ja mal je bedn ko končn mal pozabeš strosek popravila. Pol pa kr na enkrat pridejo policaji.

Pomoje sm se zameru lastniku škarfe. Za tovornak pa more bit nek zapisnik. :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 02, 2008 9:50 pm

Ti samo povej, da je tebe pijani tovornjak izsilil in si v ograjo priletel, potem si ga pa še videl, kako je v brezno sam zapeljal. Pa nujno trdi, da je bil pijan.
Old subarus never die, they just get faster!

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če okt 02, 2008 9:50 pm

...se pravi:
- ti se ne nič zmišljevat, pač za tvojo nesrečo
- še enkrat podrobno pogledat kraj ''nesreče'' (lahko tudi slikaš kot dokaz)
- zahtevaj zapisnik policije od te kao prometne nesreče, ker itak če kamjon zleti, ker je zelo očitno videt, valda pridejo policaji

preo
Nov uporabnik

Napisal/-a preo Če okt 02, 2008 9:53 pm

Lejte če bi mene en izsilu pa zletim v brezno.
Vzamem dopust pa ga čakam da spet pride mim.
Uglaunem nebi blo dobr zanga. Bi ga najdu prej k u enmu mescu.

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Če okt 02, 2008 10:09 pm

Najprej se vprašaj kako bodo dokazali, da si sploh bil tam? Kako so sploh policaji vedeli, da si bil ti tisti, ki je podrl ograjo? Meni tu nekaj ne deluje v redu.. Od kod tovornjak? Kdo ga je vozil? Kako da ga nisi videl, če je bil tam?

Lp

jamie
Nov uporabnik

Napisal/-a jamie Če okt 02, 2008 11:33 pm

Legoless je napisal/-a:Najprej se vprašaj kako bodo dokazali, da si sploh bil tam? Kako so sploh policaji vedeli, da si bil ti tisti, ki je podrl ograjo? Meni tu nekaj ne deluje v redu.. Od kod tovornjak? Kdo ga je vozil? Kako da ga nisi videl, če je bil tam?

Lp

to tud mene zanima , kk dokazat? Ce bi bil na tvojmu mestu bi si poiskal odvetnika. Ker ce bos zajebu kj bols placu 250e (polivcka za pobeg) pa se zavarovalnca ti bo zaracunala (ker niso mogli dobit od tebe podatkov ker si kao pobegnu) pa si najdes odvetnika pa jim das kontra kajlo da mas posledice psihicne itd...

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če okt 02, 2008 11:39 pm

vpraši se od kod njim da si ti tovornjak s ceste spravu?
kakšna priča? enak avto?
ali pa si bil v šoku pa si res še kako bedarijo naredu?

problem ja... fajn reši :!:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe okt 03, 2008 11:05 am

Hahahahahahahaha kera tema pa daj ne me jebat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

scottie
Novinec

Napisal/-a scottie Pe okt 03, 2008 11:59 am

Meni tole ni čisto nič jasno.

Kako so policaji sploh prišli do tvojih podatkov, kaj si tablico zgubil na kraju nesreče, kajti nikjer nisem zasledil govora o kakšnih pričah!!??

Na podlagi kakšnih podatkov so prišli do ugotovitve, da si ti kriv za nesrečo tovornjaka? Ker če so na podlagi reg. tablic, bi morali imeti tudi točen tip vozila, barva,... ki jih je voznik tovornjaka moral posredovati.

Govorim iz lastnih zkušenj, ko me je zadel kombi, ki je vozil vzvratno po mestni ulici, potem pa spizdil. Sem mogel policaju povedat znamko, model, reg. številko, št. spodnjih gat od voznika,... ;) Še takrat je rekel, da če ga najdejo in ne bo vidnih znakov (je mel nakladalno rampo pa uno štango) bo zelo težko kaj dokazati, ker bi lahko povedal podatke enga kombija k je pol slučajno mimo peljal. :bonk

Sicer so ga potem našli, je mel par promilov v krvi.

Tebi pa svetujem čim prej do odvetnika, ker sam boš težko kaj dosegel.

Pa veliko sreče.

Lp, Jaka
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov