Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
dj_greg
Nov uporabnik

Malomarnost mehanika?

Napisal/-a dj_greg So okt 04, 2008 2:55 pm

Pred letom nazaj sem imel problem z vklopom ventilatorja hladilnika, ko se motor segreje do določene temperature! Mehanik je zamenjal termo stikalo ker še vedno ni bilo dobro sem avto pustil tam (zgodba je predolga zato sem jo skrajšal)! Ko je bil avto popravljen mi je mehanik rekel da je odšla varovalka in da je predstavil na rezervno podnožje! Stvar se mi je po letu spet ponovila! :( Ker je bila varovalka cela sem mislil da je spet na termo stikalo in zamenjal a isto! Pregledam še enkrat varovalko je OK! Ker pa na releje nisem bil pozoren, ki so zraven sem opazil zdaj da je eden rele zanič-skurjen! Ker me je firbec matral sem pogledal kako je to naredil in videl da sploh ni dal varovalke ampak sam žice skup staknil in stisnil! Tista varovalka ki je bila zraven je pa za klimo in mi je samo reku da je predstavu na rezervno v resnici je pa samo sklenil žice od varovalke skupaj da sploh ni varovalke ampak direkt kar pa je zelo nevarno! Z tem mehanikom nimam več opravkov ker mi je na zadnje čudno zrihtal menjalnik sem pa o tem pisal že na forumu! Zanima me kaj bi vi naredili v takem primeru?

Hvala!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So okt 04, 2008 2:59 pm

pojdi do mehanika pa mu pokazi kaj i najdel.pa pokaz varovalko pa rec naj ti na lastne stroske zamenja rele in varovalko,pa vse kar si menjal po nepotrebnem.
pa tokrat bodi zraven ko ti menja stvari.ce se bo pa izmikau pa rec da bos inspekcijo poklicau,sm 99%da v slo ni mehanika ki bi vse delal po predpisih (izdajal racune.....)
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
dj_greg
Nov uporabnik

Napisal/-a dj_greg So okt 04, 2008 6:59 pm

Saj tudi to ne (račun)! :? Kar je naredil je velika napaka da je zbrikal skupaj in da ni varovalke lahko bi se vžgala inštalacija in potem..... Vsi so hvalili tega človeka kako je dober no potem ko sem ga prosil da bi odpravil napako na menjalniku in se izmikal danes ne jutri pa danes spet ne,.... Potem pa se pohvali da je dober mehanik in tko naprej in bla bla bla!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky So okt 04, 2008 10:56 pm

Od kod si?lahko na ZS Je mela sestra problem z avtom in je mehanik isto odlašal, tak da je na koncu avto stal tam 3 mesce in še ni delalo kot je treba.

Upam da mu nisi plačal

pri ventilatorju je pa skor ziher napaka v motorčku.
LP Rok

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek So okt 04, 2008 11:02 pm

saj ne morem vrjeti ka berem. Ta ti pa je en frajer! jaz bi šou do njega in mu pokazu pa še inšpekcijo bi mu polsu miljon procentu. mislim kaki frajeri so pa nekateri, če bi se ti pa avto užgau pa spet nebi biu nič kriu nobeden! eh, sj je škoda besed za tole res... upam, da boš šel do njega in mu jih napeu ali pa še kakšno potalu!!!
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

jamie
Nov uporabnik

Napisal/-a jamie Ne okt 05, 2008 8:07 pm

lahko poves od kje si in od kje je mehanik.

drugace si si pa sam kriv.

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ Ne okt 05, 2008 9:34 pm

Tale mojstr (če se mu lahko tko reče) je pa šalabajzer težk! pel mu nazaj, sploh ne razmišli! Še dobr da se ni nč zgodil! Če se bo izmiku pa tko k so rekl: inšekcija!
Lahko mu pa ponuds da mu ti kšno varovalko doma prebrikaš, mislm da se nau strinju!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne okt 05, 2008 9:35 pm

jamie je napisal/-a:lahko poves od kje si in od kje je mehanik.

zakaj ze?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne okt 05, 2008 9:37 pm

abbe je napisal/-a:

zakaj ze?

ker je on njegov mehanik :lol:
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne okt 05, 2008 9:50 pm

AudiRSboy je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

zakaj ze?

ker je on njegov mehanik :lol:

bi znal bit neki v teli smeri ja
Ni vse res kar napišem

jamie
Nov uporabnik

Napisal/-a jamie Ne okt 05, 2008 9:57 pm

abbe je napisal/-a:

zakaj ze?

ce ze nabija o nekom da dela slabo naj pove za katerega se gre .. da ne bo folk hodu taj. Ce pa ne misli pa naj bo tih,.

Uporabniški avatar
dj_greg
Nov uporabnik

Napisal/-a dj_greg To okt 07, 2008 2:35 pm

Je v okolici Krškega!!! Zdej še ne bom povedal kdo je če pa je kdo iz tam pa če ga zanima mu lahko PM povem. Sam kriv! Če avto nekomu daš da zrihta v tako stanje kakor mora bit in da naredi kr tako brez varovalke......
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov