Pred letom nazaj sem imel problem z vklopom ventilatorja hladilnika, ko se motor segreje do določene temperature! Mehanik je zamenjal termo stikalo ker še vedno ni bilo dobro sem avto pustil tam (zgodba je predolga zato sem jo skrajšal)! Ko je bil avto popravljen mi je mehanik rekel da je odšla varovalka in da je predstavil na rezervno podnožje! Stvar se mi je po letu spet ponovila!

Ker je bila varovalka cela sem mislil da je spet na termo stikalo in zamenjal a isto! Pregledam še enkrat varovalko je OK! Ker pa na releje nisem bil pozoren, ki so zraven sem opazil zdaj da je eden rele zanič-skurjen! Ker me je firbec matral sem pogledal kako je to naredil in videl da sploh ni dal varovalke ampak sam žice skup staknil in stisnil! Tista varovalka ki je bila zraven je pa za klimo in mi je samo reku da je predstavu na rezervno v resnici je pa samo sklenil žice od varovalke skupaj da sploh ni varovalke ampak direkt kar pa je zelo nevarno! Z tem mehanikom nimam več opravkov ker mi je na zadnje čudno zrihtal menjalnik sem pa o tem pisal že na forumu! Zanima me kaj bi vi naredili v takem primeru?
Hvala!