lenivec je napisal/-a:Blink-182- je napisal/-a:Jaz vozim takole: v naselju 60, izven naselja do 100, na avtocesti pa tam okoli 150 (kdaj pa tudi malce več)![]()
In mislim da na te hitrosti nebi smel dobiti kazni, pa tudi nič bolj ne ogrožam sebe in soudeležencev v prometu, kot če bi vozil točno po omejitvah.
recimo v naselju s tako hitrostjo dobiš kazn za 5kmh prekoračeno
lenivec je napisal/-a:Blink-182- je napisal/-a:Jaz vozim takole: v naselju 60, izven naselja do 100, na avtocesti pa tam okoli 150 (kdaj pa tudi malce več)![]()
In mislim da na te hitrosti nebi smel dobiti kazni, pa tudi nič bolj ne ogrožam sebe in soudeležencev v prometu, kot če bi vozil točno po omejitvah.
Aless_K je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:Blink-182- je napisal/-a:Jaz vozim takole: v naselju 60, izven naselja do 100, na avtocesti pa tam okoli 150 (kdaj pa tudi malce več)![]()
Ti povem iz prve roke, da še nobenega nisem kaznil, ko je prekoračil hitrost za 10 (s toleranco 5) km/h..niti ne poznam nobenega kolega, ki bi pisal kazni za tovrsten prekršek..razen, če je treba voznika "prizemljit"!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost