Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Mcqueen
Nov uporabnik

Napotilo na tečaj varne vožnje

Napisal/-a Mcqueen So nov 22, 2008 11:45 pm

Zadeva je taka zaradi tega ker sem vozil v vinjenem stanju sem si prislužil preko 13 pik kazni. Poleg globe za prekršek sem si kot bonus zaslužil še napotilo na obvezno opravljanje tečaja za varno vožnjo pred približno pol leta. Ker so bili termini že za vnaprej zasedeni in sem dobil podatke, da se tega zakona ne upošteva zaradi neustreznih poligonov oz pomanjkanjem terminov za izvedbo teh tečajev se pač tega tečaja nisem udeležil. Zdej pa fora. Pred dvemi dnevi dobim iz ministrstva za notranje zadeve "Obvestilo kršitelju, da se izjavi o dejstvih oz okočiščinah prekrška" Zdaj kokr jest razumem moram na ministrstvo poslat razloge zakaj se nisem udeležil tečaja in mi grozi plačilo 320 evrov.Zanimivo glede na to, da tudi če bi bili prosti termini se ne bi mogu udeležit teh polcajev ker ni blo keša. Zanima me a ma kdo kake izkušnje glede tega oz kaj mi je storiti.

Lp

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Napotilo na tečaj varne vožnje

Napisal/-a W|zz Ne nov 23, 2008 12:28 am

Mcqueen je napisal/-a: "Obvestilo kršitelju, da se izjavi o dejstvih oz okočiščinah prekrška"

Pod prekršek je verjetno mišljen tvoj prekršek na cesti, ne to da nisi šel na tečaj.

Mcqueen
Nov uporabnik

Napisal/-a Mcqueen Ne nov 23, 2008 12:39 am

Ne, prekršek se nanaša na to ker se nisem udeležil tečaja.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Napotilo na tečaj varne vožnje

Napisal/-a sašo5 Ne nov 23, 2008 10:31 am

Mcqueen je napisal/-a:
Zdaj kokr jest razumem moram na ministrstvo poslat razloge zakaj se nisem udeležil tečaja in mi grozi plačilo 320 evrov.Zanimivo glede na to, da tudi če bi bili prosti termini

no in v čemu je problem: saj si napisal, da ni bilo prostih terminov zaradi zasedenosti poligonov(sedaj imaš še Vransko) in je verjetno problem manj "pereč"...

P.S osebno ti svetujem, da se prijaviš in kot dokaz pošlješ prijavnico na pristojno ustanovo, kot dokaz........

.....pa ko opraviš tečaj, ti bodo točke znižali na polovico; to pa je tud nekaj...

Pa en q.... ti je treba "pijan" vozit, vidiš da pride predrago......
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov