LaMike je napisal/-a:Čeprav gre za pogodbo videno kupljeno lahko ukrepaš. Gre za prikrito napako. Če je tvoj mehanik vzel motor ven iz vozila in ugotovil kaj je narobe je najbolje, če je to očitno poslikati. Potem pa v tožbo.
Problem, ki nastane pa je, da boš stežka dokazal, da ni vedel za napako.
abbe je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Čeprav gre za pogodbo videno kupljeno lahko ukrepaš. Gre za prikrito napako. Če je tvoj mehanik vzel motor ven iz vozila in ugotovil kaj je narobe je najbolje, če je to očitno poslikati. Potem pa v tožbo.
Problem, ki nastane pa je, da boš stežka dokazal, da ni vedel za napako.
mogoce da je kaj na tem (ceprav zelo dvomim) ampak kako dokazat da je napaka stara.
dms je napisal/-a:Sej ti je napisal,da ropota auspuh.Mogoce je pac zivel v veri,da pac zato ropota.Tvoj mehanik po moje ni soni izvedenec,mogoce se pa motim.Sodnega iyvedenca je pa potrebno placat.Tozba ce jo popu... gre na tvoj racun,prav tako vsi racuni izvedencev,sodni stroski,...Cifra zna bit kar velika.Tk,da moj nasvet je,da pac pozri ta avto.Popravi ali pa v dele pa adijo.Pac si se nategnu.Se marsikdo se je,tudi jaz.
Pa lp
kolesar je napisal/-a:najprej ko se avto kupi in domov pripelje se olje pogleda..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov