Torej, danes, ko sem po treh tedni lastništva čisto novega avtomobila prviš poskusil, koliko gre

Ker sem dost na cesti, sploh na avtocesti, me zanima kako je s tisto napravico, antiradar al kakor se reče..
pa hvala vsem za odgovore.
gregorian je napisal/-a:Pozdravljeni.
Torej, danes, ko sem po treh tedni lastništva čisto novega avtomobila prviš poskusil, koliko gre, sem padel na radar, in sicer na avtocesti. Zdej me pa zanima, ali je možno, da me radar ni ujel, saj je bil tik za njim parkiran kamionček od cestarjev? Če me pa že je ujel, v kolikem času dobim sliko domov in kakšna je kazen, vozil sem med 160 in 170km/h?
Ker sem dost na cesti, sploh na avtocesti, me zanima kako je s tisto napravico, antiradar al kakor se reče..
pa hvala vsem za odgovore.
Templar je napisal/-a:Samo komentar, iz pogovorov z znanci in po forumih vidim da se nekateri preveč zanašajo na napako števca.
smile4me je napisal/-a:opozorilne table so na avtocesti za radar, pa še takrat ne morete zmanjšati? Sam si si kriv za nepismenost in prehitro vožnjo!
chevy je napisal/-a:Zanima me v kolikem času se dobi slika/položnica - ob cesti je bil parkiran bel Kangoo
p.s. hja, sedaj pa nevem, ali je ta Kangoo bil navaden avto od navadnega človeka, ali je bil od policijeNisem uspel videti noter niti tablico (upam, da ni bil od policije)
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov