Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

XcRaZy
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Poškodba avta na bencinski črpalki!

Napisal/-a XcRaZy Ne nov 30, 2008 11:54 pm

Pozdravljeni!

Zanima me če ima morda kdo izmed vas izkušnje oz. se je komu že zgodilo da so mu kaj poškodovali avto na bencinskem servisu???
Moja zgodba je sledeča:
V soboto(včeraj) sem v okolici maribora nalil gorivo na *** bencinskem servisu, kjer se je mladenka prijazno ponudila da mi očisti stekla. In seveda kot že x krat prej nisem imel nič proti. Tukaj pa se zadeva zakomplicira. Danes pa sem na vetrobranskem steklu avta opazil 6 risov v steklu, ki potekajo od zgornjega dela stekla do spodnjega v razmaku približno 20cm. Za katere sem prepričan, da jih prej ni bilo! (zadeva je namreč ZELO moteča plus moja pikolovska osebnost ve za vsako praskico na avtu:))
Skratka, čist očitno je da mladenka na bencinski ni bila pozorna oz. je bila tista metlica s katero je čistila fuč, saj je z kovinskim delom naredila omenjene poškodbe na steklu.
Avto pa je Honda Accord 7gen in tako steklo ni ravno poceni!(za točno ceno moram preverit ju3 na AC)

Torej, zanima me če ima kdo podobne izkušnje in kako je reševal zadevo...

Hvala za vse koristne odgovore in nasvete!
lep pozdrav
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Po dec 01, 2008 12:01 am

črpalke so zavarovane vsaj njihove avtopralnice

dms
Novinec

Napisal/-a dms Po dec 01, 2008 12:38 am

Dejansko mislim,da ne bos nic dosege.Pritozbo bi moral izreci takoj na mestu.Ce pogledas realno,kdo garantira,da niso te rise ratale kasneje kje drugje?
Sej ne da nocem,da ti uspe iztoziti,resnicno upam da ti rata kaj denarja potegnit,ampak dejansko mocno dvomim da ima petrol odvetnike samo zato,da drek mesajo.Dokazovanje krivde je lahko jeba.Najbolje bos naredil,ce ga kje parkiras na parkiriscu,pa kamen v sofer sajbo,potem pa policaje klicat,da kaj so ti vandali naredili.Seveda ob predvidevanju da imas kasko.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po dec 01, 2008 1:54 am

če imaš kasko pojdi do avtostekla rogelj romat kjer ti bodo znali svetovat in uredit zadevo ;) ga priporočam.
www.rogelj-romat.si

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Po dec 01, 2008 8:51 am

Po moje je zdaj že prepozno, lahko greš pa vseeno tja pa obrazložiš zadevo, če ti bodo sploh verjeli. :(
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po dec 01, 2008 8:54 am

Razbij šipo, pojdi na zavarovalnico in naj ti jo zamenjajo... Simpl kot pasulj
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

XcRaZy
Nov uporabnik

Napisal/-a XcRaZy Po dec 01, 2008 8:57 am

Šel bom tja in lepo na umirjen način razložil kak je na stvari, pa bom potem dalje videl...
Najbolj pa me razkuri to, da bom mogo steklo menjat, ker ni varjante da naredijo to tak nazaj kot je original :x :?
Slika
Slika
Slika

scottie
Novinec

Napisal/-a scottie Po dec 01, 2008 9:02 am

Meni se je zgodilo enako na mojem avtu, s tem da je pri meni gobico obrnila narobe in mi z grobim delom popolnoma popraskala steklo. Reklamiral sem v roku pol ure in uspel, čeprav ne brez težav. Šele po pregledu posnetka sem jim dokazal, da so mi dejansko očistili stekla.

No zavarovalnica je priznala samo popravilo, zato sem steklo razbil in dobil novo. Tebi svetujem enako, ker se da steklo "spolirati", in je baje kot novo.

Lp

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po dec 01, 2008 9:11 am

scottie je napisal/-a:
svetujem enako, ker se da steklo "spolirati", in je baje kot novo.

Lp

...je res je; AMPAK ponoči, ko ti svetijo luči od drugih avtov skozi spolirano steklo gledat, moraš pa samo doživet_sem par let nazaj bil samo "sovoznik" in gledal skoz tako šipo od N.M. do Brežic - celo noč spat nisem mogel.... :lol:

Groza no; razbij pa novo, tud če sam morš plačat......

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Napisal/-a graal Po dec 01, 2008 1:10 pm

Pojdi na bencinski servis in se pogovori z poslovodjo oz. najemnikom. Se je tudi meni zgodilo da je dekletu veni zdrsnil brisalec iz rok in udaril po steklu, ki je počilo. Kot zaposlen na servisu nisem imel, kaj komplicirati, kljub temu, da je bilo steklo že prej porozno. Za vso škodo, ki se pripeti na BS so zavarovani. Tak, da se kar veselo pogovorit in po pregledu posnetka mislim, da se bo videlo, da je to to, če je to res to!

lp, Aleš.
Slika

Volvo power
Novinec

Kraj: kočevje

Napisal/-a Volvo power Po dec 01, 2008 2:08 pm

glede na to, da verjetno nisi bil edini, ki mu je "oprala" šipo, si lahko mislim koliko je še takih primerov blo tisti dan, ali pa več dni :roll:
Mogoče pa punca dela za carglass :wink:

XcRaZy
Nov uporabnik

Napisal/-a XcRaZy Po dec 01, 2008 3:35 pm

Misliš da dobi provizijo? ;) :lol:
grem zaj tja, pa poročam potem kaj se bo dalo urediti...

LP!
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov