Upam da mi lahko kdo pomaga.

h4ck je napisal/-a:Torej , kot je razvidno iz naslova teme , so me slikali na Ptuju pri Šparu z radarjem pri hitrosti 85km/h ,omejitev pa je 50km/h . Ok kazen je 500€ + 5 pik, sedaj pa me zanima . Se lahko pritozim na to dobljeno odločbo ker je kraj rojstva napačen ? Pa še nekaj, policaj mi je potrdil da imam čas da plačam polovičko 16 dni , na odločbi pa piše 8 dni ?
h4ck je napisal/-a:Hm glede kazni , na tej odločbi pise 500€+ 5 pik , polovica pa 250€ . Slikali so me z tem stacionarnim radarjem v avtu in so mi poslali po pošti.
No saj pač vprašam če je kakšna šanca , glede na to da so se zmotili kraj rojstva, in so zapisali napačno državo in sem pomislisl da možno imam kakšno šanco.
No bom pa plačal polovico pa nebom kompliciral.
Hvala
h4ck je napisal/-a:Torej , kot je razvidno iz naslova teme , so me slikali na Ptuju pri Šparu z radarjem pri hitrosti 85km/h ,omejitev pa je 50km/h . Ok kazen je 500€ + 5 pik, sedaj pa me zanima . Se lahko pritozim na to dobljeno odločbo ker je kraj rojstva napačen ? Pa še nekaj, policaj mi je potrdil da imam čas da plačam polovičko 16 dni , na odločbi pa piše 8 dni ?
ThugBoy je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:Hm glede kazni , na tej odločbi pise 500€+ 5 pik , polovica pa 250€ . Slikali so me z tem stacionarnim radarjem v avtu in so mi poslali po pošti.
No saj pač vprašam če je kakšna šanca , glede na to da so se zmotili kraj rojstva, in so zapisali napačno državo in sem pomislisl da možno imam kakšno šanco.
No bom pa plačal polovico pa nebom kompliciral.
Hvala
slikali so z kangoojem? v kakšnem času si dobil kazen?
jaz čakam že skoro eno leto, pa nevem ce bo kaj iz tega.
ve kdo kak dolgo ponavadi rabijo da posljejo kazen na dom, če te slika kangoo?
LP
lancia hf je napisal/-a:Bom še jaz uporabil tole temo, da ne odpiram novo.
Ko sem se pripeljal domov, se je policist pripeljal za mano na dvorišče, ko sem bil že cca. 10m stran od avtomobila. Šel sem do njega, in on mi je dal pa pihati (seveda malo je bilo preveč pod kapo )
Zdej pa problem: 1. V zapisniku je napisan napačen naslov. 2.Napisano je bilo da sem bil ustavljen pri rednem pregledu prometa. 3.Piše da sem bil izločen iz prometa. 4.Vozniško imam skoraj 9 let, v zapisniku piše 2 meseca. Kako je pa s takim problemom, ali lahko res policaji delajo kar jim paše, ali pa so res nepismeni.
Psepi je napisal/-a:1. Zakaj si šel do njega?![]()
2. Na tvojem dvorišču ne sme opravljati nikakršnih dejavnosti če ni bil poklican na tvoje dvorišče interventno.
3. Če prej nisi delal prekrškov v prometu in je edini prekršek to da si bil pijan ampak so to ugotovili šele potem ko si se sprehajal doma po svojem dvorišču ti nima kaj pisat kazni.
4. Lahko ti napiše samo kazen za pijan v peš prometu, torej nič če ravno nisi hodil po vseh štirih in lajal po cesti okoli dvorišča.
5. pokliči na policijsko postajo, oglasi se do komandirja in jim povej kaj ter kako ter da za to nimajo pravne podlage. Pravno podlago je imel le v primeru da so te z lučkami lovili pa si pobegnil na svoje dvorišče, to pa zgodbo seveda spremeni
lancia hf je napisal/-a:Bom še jaz uporabil tole temo, da ne odpiram novo.
Ko sem se pripeljal domov, se je policist pripeljal za mano na dvorišče, ko sem bil že cca. 10m stran od avtomobila. Šel sem do njega, in on mi je dal pa pihati (seveda malo je bilo preveč pod kapo )
Zdej pa problem: 1. V zapisniku je napisan napačen naslov. 2.Napisano je bilo da sem bil ustavljen pri rednem pregledu prometa. 3.Piše da sem bil izločen iz prometa. 4.Vozniško imam skoraj 9 let, v zapisniku piše 2 meseca. Kako je pa s takim problemom, ali lahko res policaji delajo kar jim paše, ali pa so res nepismeni.
Matevz S. je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Bom še jaz uporabil tole temo, da ne odpiram novo.
1. kakšen naslov? tvoj naslov ali kraj prekrška?
2. sej verjetno je opravljal kontrolo prometa in ni bil na malici, če te je kontrloliral!?
3. vsakemu, ki napiha preveč se prepove nadaljnja vožnja oz. se ga za 24 ur izloči iz prometa! (tudi odvzame vozniško za 24 ur)
4. ne spremeni ničesar, verjetno 9 let in 2 meseca, to ni zapisnik, ampak obdolžilni predlog, odločba ali sodba.
5. Tudi ti očitno lahko delaš kar hočeš, če si se pijan vozil po cesti! Zaradi pijanih voznikov umirajo nedolžni!
Matevz S. je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:1. Zakaj si šel do njega?![]()
2. Na tvojem dvorišču ne sme opravljati nikakršnih dejavnosti če ni bil poklican na tvoje dvorišče interventno.
3. Če prej nisi delal prekrškov v prometu in je edini prekršek to da si bil pijan ampak so to ugotovili šele potem ko si se sprehajal doma po svojem dvorišču ti nima kaj pisat kazni.
4. Lahko ti napiše samo kazen za pijan v peš prometu, torej nič če ravno nisi hodil po vseh štirih in lajal po cesti okoli dvorišča.
5. pokliči na policijsko postajo, oglasi se do komandirja in jim povej kaj ter kako ter da za to nimajo pravne podlage. Pravno podlago je imel le v primeru da so te z lučkami lovili pa si pobegnil na svoje dvorišče, to pa zgodbo seveda spremeni
1. ker je pošten
2. dvorišče ni zaprt prostor in policija lahko pride nanj brez odredbe sodišče ipd.
3. če se je peljal za njim ge je videl, da bil v cestnem prometu udeležen kot voznik, na dvorišče ni prišel 10 minut za njim, ampak neposredno
4. bil je voznik in ne pešec
5. nikogar ni treba lovit in tudi če se sam ustaviš (na parkirišču, avtobusni, dvorišču,...) policist lahko izvede postopek, nikjer ne piše, da te mora policist ustavljat z lučmi ali roko, če te hoče kaznovat, če se ustaviš sam od sebe se pač ustaviš!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov