Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Nitka22
Nov uporabnik

Prisluškovanje v avtomobilu?

Napisal/-a Nitka22 Če dec 18, 2008 11:47 pm

Imam problem in ne vem na koga se naj obrnem :?
Pred kratkim sem končala s fantom. Zdi se mi oz. prepričana sem, da mi prisluškuje, saj ve vse kar se pogovarjam v avtomobilu in ve tudi moje lokacije, saj se vedno prikaže nekje kjer sem jaz :? Nekaj časa sem mislila, da me zasleduje, ampak sigurno je več kot to. In enkrat, ko sva se peljale s prijateljico me je poklical in mi rekel točno to, kar sem pred minuto rekla prijateljici :? Opazila sem tudi različne šume v mobitelu in pa tudi med poslušanjem radija. :roll: S čim se bi dalo locirati pripravo?
Zraven vsega pa me je vedno bolj strah. Ne vem kaj me čaka. Danes prisluškovanje in lociranje... Jutri morda bomba? :cry: Kaj naj naredim fantje?

Lp,
Nitka

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če dec 18, 2008 11:54 pm

Pozdravljena.
Si se obrnila na policijo :?:
Če te že prislukuje preglej celoten notranji prostor avta: pod sedeži, armaturna...

LP
Zadnjič spremenil chevy, dne Če dec 18, 2008 11:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Nitka22
Nov uporabnik

Napisal/-a Nitka22 Če dec 18, 2008 11:57 pm

Bi se, ampak ne upam, da ne bo kasneje še huje. Tip me nonstop klicari in je zelo jezen, da sem ga pustila :? Raje bi to rešila drugače.

LP

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Pe dec 19, 2008 12:02 am

Si mogoče opazila kakšen kemični svinčnik,ki ga prej ni bilo v avtu... :EE
http://www.bolha.com/oglas2481917/prisl ... rejemnikom

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Pe dec 19, 2008 12:05 am

Preglej celotni avtomobil (pod sedeži, armaturna, prtljažnik...) in vse sumljive predmete v notranjosti. Drugače pa greš na policijo, vložiš pritožbo in prepoved približevanja.

LP

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo Pe dec 19, 2008 12:05 am

Mogoče bi pomagalo da ga postaviš pred dejstvo in da še enkrat razčistita pojme.
Če ne bo pomagalo pa takoj prijavit policiji. Sicer ne bi blo neumno tega nardit takoj,
glede na to, da je poba očitno tudi mal "psihopata", da to dela.
Lep dan!

Nitka22
Nov uporabnik

Napisal/-a Nitka22 Pe dec 19, 2008 12:05 am

Ne ni nič podobnega v avtu. Sem vse pregledala. Tako, da mislim, da je nekje skrito oz. je zelo malo :?

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Re: Prisluškovanje v avtomobilu?

Napisal/-a lancia hf Pe dec 19, 2008 12:07 am

Nitka22 je napisal/-a:Imam problem in ne vem na koga se naj obrnem :?
Pred kratkim sem končala s fantom. Zdi se mi oz. prepričana sem, da mi prisluškuje, saj ve vse kar se pogovarjam v avtomobilu in ve tudi moje lokacije, saj se vedno prikaže nekje kjer sem jaz :? Nekaj časa sem mislila, da me zasleduje, ampak sigurno je več kot to. In enkrat, ko sva se peljale s prijateljico me je poklical in mi rekel točno to, kar sem pred minuto rekla prijateljici :? Opazila sem tudi različne šume v mobitelu in pa tudi med poslušanjem radija. :roll: S čim se bi dalo locirati pripravo?
Zraven vsega pa me je vedno bolj strah. Ne vem kaj me čaka. Danes prisluškovanje in lociranje... Jutri morda bomba? :cry: Kaj naj naredim fantje?

Lp,
Nitka

Me malo skrbi da ti žiu bog nemore pomagati, saj te skrbi kaj bi bilo, če bi najdla uzrok usega tega in stvar ukinila ??????'
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Nitka22
Nov uporabnik

Re: Prisluškovanje v avtomobilu?

Napisal/-a Nitka22 Pe dec 19, 2008 12:09 am

lancia hf je napisal/-a:
Nitka22 je napisal/-a:Imam problem in ne vem na koga se naj obrnem :?

Lp,
Nitka

Me malo skrbi da ti žiu bog nemore pomagati, saj te skrbi kaj bi bilo, če bi najdla uzrok usega tega in stvar ukinila ??????'

Prosim? Zanima me samo, kam bi peljala avto, da mi ga pregledajo. Sem mislila, da je to logično. Ok pa sem zdaj postavila pravo vprašanje.

Nitka22
Nov uporabnik

Napisal/-a Nitka22 Pe dec 19, 2008 12:10 am

GoGo je napisal/-a:Mogoče bi pomagalo da ga postaviš pred dejstvo in da še enkrat razčistita pojme.
Če ne bo pomagalo pa takoj prijavit policiji. Sicer ne bi blo neumno tega nardit takoj,
glede na to, da je poba očitno tudi mal "psihopata", da to dela.

To sem že poskušala, ampak zaenkrat ni učinka. Policije pa (zaenkrat) ne bi vključevala. Psihopat je pa očitno res ja :?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe dec 19, 2008 12:16 am

Nitka22 je napisal/-a:To sem že poskušala, ampak zaenkrat ni učinka. Policije pa (zaenkrat) ne bi vključevala. Psihopat je pa očitno res ja :?

Verjetno imaš povsem prav - policijo vključi šele, ko bo itak prepozno. (Slovenskega dekleta/žene sindrom). Kot vedno, žal :roll: :x

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe dec 19, 2008 12:21 am

kaj pa ce bi mi bli gentlemani in bi se zbrali in ga mi vprasali kaj hoce in tko pomagali forumasici
povej iz kje si da vidimo kdo je blizu :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Nitka22
Nov uporabnik

Napisal/-a Nitka22 Pe dec 19, 2008 12:24 am

esem je napisal/-a:
Nitka22 je napisal/-a:To sem že poskušala, ampak zaenkrat ni učinka. Policije pa (zaenkrat) ne bi vključevala. Psihopat je pa očitno res ja :?

Verjetno imaš povsem prav - policijo vključi šele, ko bo itak prepozno. (Slovenskega dekleta/žene sindrom). Kot vedno, žal :roll: :x

Ja mogoče res ravnam napačno, ampak prej ni bil nikoli takšen. Mogoče samo trenutna jeza. Rada bi se le rešila prisluškovalne, ter sledilnika.

LP

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Pe dec 19, 2008 12:25 am

mire je napisal/-a:kaj pa ce bi mi bli gentlemani in bi se zbrali in ga mi vprasali kaj hoce in tko pomagali forumasici

jaz sem za :tomidelej: :tomidelej:

Nitka22
Nov uporabnik

Napisal/-a Nitka22 Pe dec 19, 2008 12:26 am

mire je napisal/-a:kaj pa ce bi mi bli gentlemani in bi se zbrali in ga mi vprasali kaj hoce in tko pomagali forumasici

Sem iz Rogaške slatine, ampak trenutno pri sorodnikih, da si malo odpočijem od teh zadev, niti nisem s svojim avtom tukaj, pa drug telefon imam. Sicer pa ne bi rada vpletala še drugih ljudi v to, sem prišla samo po nasvete sem.

LP

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Napisal/-a sandek Pe dec 19, 2008 12:28 am

kaj to se ti dogaja samo če si v avtu :?:

Nitka22
Nov uporabnik

Napisal/-a Nitka22 Pe dec 19, 2008 12:30 am

sandek, ja samo v avtu :?

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Napisal/-a sandek Pe dec 19, 2008 12:33 am

Nitka22 je napisal/-a:sandek, ja samo v avtu :?

te pa še enkrat dobro preveri (vzami tudi radio ven pa not poglej) pa menjat je treba telefonsko številko.

Nitka22
Nov uporabnik

Napisal/-a Nitka22 Pe dec 19, 2008 12:36 am

Hvala, bom probala. Telefonsko pa sem vbistvu že menjala. Le domačo še ima. In na tisto klicari.

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Napisal/-a sandek Pe dec 19, 2008 12:37 am

Nitka22 je napisal/-a:Hvala, bom probala. Telefonsko pa sem vbistvu že menjala. Le domačo še ima. In na tisto klicari.

upam da boš dobro uredila ;)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov