mit 406 je napisal/-a:mah, nič se ne zajebavam, iščem luknje. saj vem, prilagodit vožnjo razmeram... sam sem kriv, sem tudi priznal krivdo. samo res bo yeba tole prebrodit. kaj čem, prej bi mislil na to, kajne..
najbolj na k. mi gre pa to, da so ogromno znancev ustavili pijanih, divjali, 7,8 ljudi v avtu, neprivezani, sredi noči pa nobenmu nič. jaz pa takole sredi belega dne za.j***m situacijo.. nikoli pijan za volanom, .. ah, brezveze..
vem da jokanje po forumu ne bo rešilo ničesar
jap, voznik začetnik. zahaklam se ob drugi del pogoja (21 let).
mit 406 je napisal/-a:verjamem da ste na forumu sitih takih in drugačnih jokanj, se opravičujem.. zanimalo me je predvsem kako se obnašajo sodniki.
LP!
sofoiks je napisal/-a:naisal si
kriva je bila slaba cestam, ampak na to se verjetno ne morem zagovarjat, čeprav je na tistem odseku vsak teden prometna nesreča.
dva posta nizje si pa napisal
oemjitev je 50, peljal sem manj kot 50 na uro. bila je mokra cesta in pa zelo zlizan asfalt. + nepregleden ovinek in nepoznavanje ceste.
ze tukaj bi te pohecal sodnik
Kael je napisal/-a:
... zdej pa kaj storit: to da bi se izognil kazni, je malo verjetno. Lahko sicer tvegaš z unim, tistim, tretjim mnenjem vendar se pred tem pozanimaj, koliko te stane, če "izgubiš". Mislim, da so taka mnenja, dražja od ponovnega opravljanja izpita in prejete kazni. Poleg tega, folk vsakič ko se mu kaj zgodi, krivi cesto, druge da je bla prometna in tega smo se mi tukaj nažrl - kje se potem niso sodniki. Zato bi osebno po pretehtanem koliko stanejo pritožbe lahko razmislil o tem, da bi raje odkrito priznal krivdo (malo poveš, da si zdej še bol začel razmišljat o tem, kako odgovornost je ko voziš) ter se odprl na dejstva ki govorijo meni v prid - npr. vožnja manj kot 50, morebitna nekaznovanost (torej nisi en divjak, ampak je bil splet nesrečnih okoliščin) ter prikazal stanje doma ter upal v smeri, da znižajo kazen oziroma odvzamejo kakšno točko... vsekakor pa tudi če dobiš polno kazen, sama kazen in plačilo nebi smela bit popoln finančni polom, razen če ste doma v res hudih finančnih težavah. Namreč dogovoriti se je mogoče za obročno odplačevanje, morda pa dosežeš tudi odlog pllačila (npr. poveš da bi šel poleti delat preko študenta, pa bi takrat poravnal kazen). Mislim, da nebo slabo, če pokažeš da si pač pripravljen sprejet posledice in da si postal bolj odgovoren, ampak da se boriš zato, da ti to nebo uničlo študija npr., ker bi drugače spravil družino v še slabši položaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost