Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Ravo
Novinec

Kraj: Moravče-Kamnik

Zavarovalnica Triglav

Napisal/-a Ravo So jan 31, 2009 1:53 pm

Učeri sem imel prometno nezgodo nisem bil js kriu ampak gospod kateri me je izsiliu.poškodovana imam leva vrata in cel zadnji bok pri 6gen hb vti.šel sem na zavarovalnico triglav da mi ocenijo škodo na avtu.cenilec po imenu Zmago Slevc, v Trzinu mi je avto ocenil da je po eurotaxu ureden 1100eur :evil: za popravila avta pa mi je izplačal limit 550eur. govoru sem z ličarjem pa mi je reku da bi me use skup stalo tam nekje 800eur. po tem sem mu reku da to nebo šlo in po dougem pregovarjanju mi je pol ocenu totalka. .do mene je imel zelo nekorekten odnos ,zato ker sem ga 3x uprašal da ne razumem sploh kaj mi govori ker je govoril napol srbohrvaško.pol se mu je pa skor strgal pa mi je reku da sm mu potegnu živc in me je dec napodu vn iz pisarne pa mi reku da on z mano nima več opravka.potem mi pa sploh ni hotel dat listou da bi jih podbisu in je vse vzel vrgu v kot in me ni šmerglu 5 posto.pol sm mu mau zagrou mi je liste dal za podpisat.zdej me pa zanima če je kdo od vs že meu kkšno tako situacijo,kaj naj v vašem primeru nardim al pa na koga nej se ubrnem. še enkrat pa poudarjam da pr triglavu ne zavarujm avta nikdar več pa še najdražji so od vseh ostalih.ko je njim treba dat keš so usi prjazni k morjo pa oni dat pa dobiš po domače rečeno prst u rit. skratka tak delavec se men ne zdi za delo v zavarovalnici ker je zelo nesramen do strank aroganten in popolnaoma nekorekten.!!!
Lp Gašper

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jan 31, 2009 1:55 pm

zahtevaj njegovega nadrejenega in opravi pogovor z njim, daj jim jasno vedeti, da so oni tam zaradi tebe in ne ti zaradi njih

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So jan 31, 2009 1:59 pm

adis je napisal/-a:zahtevaj njegovega nadrejenega in opravi pogovor z njim, daj jim jasno vedeti, da so oni tam zaradi tebe in ne ti zaradi njih

x2

pa orng odločen pristop imej ;)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Ravo
Novinec

Napisal/-a Ravo So jan 31, 2009 2:24 pm

ja sej bom to u pondelk zrihtu.k zdej mi je ocenu avto totalka pa gre to pred komisijo sam pomoje da komisija neboo potrdila da je totalka.bom šu pol poslikat avto da prlepm eno slikco d bostse vidl.aja pa hvala za nasvete ;) :D
Lp Gašper

gregorian
Nov uporabnik

Kraj: Primorska

Napisal/-a gregorian So jan 31, 2009 2:53 pm

Sem imel trikrat prejšnjega puntota razbitega in vedno sem se moral kregat z njimi, če sem hotel kaj dobit..in ko so mi mesec in pol starega puntota decembra podrsali, se je blo treba kregat, in lani februarja sem si zlomil roko, in se še vedno kregam z njimi..tako da imam slabe izkušnje z njimi. Prsta v rit lih nisem dobil, bi pa dovolu, če bi izpolnili vse kot je treba in če bi bla luštna in ženskega spola :D :lol:
Takle mamo... :)

Uporabniški avatar
Ravo
Novinec

Napisal/-a Ravo So jan 31, 2009 3:08 pm

dobr nism mislu da bi ga lih dobesedno fasu hehe :D . barabe so da večjih ni :evil:
Lp Gašper

Uporabniški avatar
aygo
Novinec

Kraj: slovenija

Napisal/-a aygo So jan 31, 2009 4:10 pm

Tudi jaz sem imel probleme pri Triglavu. V Twingota se je zadaj zaletela voznica,grem na Triglav ocenit škodo,cenilec oceni,da se vse popravi brez menjave delov.zapisnika ne podpišem.Pokličem še znanca avtokleparja,greva nazaj na Triglav,drugi cenilec oceni,da se menja odbijač,vezna stena,pokrov prtljažnika.Tako smo rešili problem.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA So jan 31, 2009 5:08 pm

ravo....jaz imam probleme z istim človekom, piše slivc, človek v 4 dneh ni sposoben napisati zapisnika....in ker imam poleg full kaska zavarvano še krajo, divjad, šipe in skupino I, kar pomeni nadomesnto vozilo, moram čakat njegov zapisnik, da dobim avto, res sramota....

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk So jan 31, 2009 5:13 pm

Osebno imam z Triglavom dobre izkusnje;vsa zavarovanja imam sklenjena z njimi.
Je pa dejstvo da te vse zavarovalnice hocejo nategnit;ne dobesedno ampak glede izplacila raznih odskodnin glede zavarovanja.Edino kar se obnese,da ne popuscas...imam kar nekaj zanimivih primerov;zadnji:Pred letom se mi je en zabil v rit,krivec on,greva na zav adriatik-slovenika(ali kaj ze);zelim,da mi izplacajo skodo,pa avto sam popravljam,ponudijo vsoto,ne podpisem...OK,grem do kleparske delavnice,najdejo se nekaj napak,mi pravijo naj dajo vec...grem nazaj,ponudili 1x vec-brez ogleda ali cenitve skode,tisto vsoto sem vzel....skratka ne popuscat,ker so vse zavarovalnice ba....!

lp tdk

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jan 31, 2009 7:15 pm

Ravo je napisal/-a:ja sej bom to u pondelk zrihtu.k zdej mi je ocenu avto totalka pa gre to pred komisijo sam pomoje da komisija neboo potrdila da je totalka.bom šu pol poslikat avto da prlepm eno slikco d bostse vidl.aja pa hvala za nasvete ;) :D

ce je avto vreden 1100 eur pa je skode za 800 eur je avto ekonomska totalka.

to kok se vti-ji prodajajo po netu je nepomembno.njih zanima samo eurotax in po njem ti ocenijo vrednost avta.
Ni vse res kar napišem

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak So jan 31, 2009 8:16 pm

Meni so pri toči na zapisnik napisali precej večje število lukenj kot se jih je videlo, tako da nimam glede tega nibenih pripomb čez Triglav. Avtoasistenco so mi tudi takoj zrihtali in brez ugovarjanja avto peljali kamor sem naročil. Težava ni zavarovalnica ampak cenilci, odvisno na koga naletiš. Nikjer niso vsi po spisku dobri ali slabi ...

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Ne feb 01, 2009 1:24 am

abbe je napisal/-a:
Ravo je napisal/-a:ja sej bom to u pondelk zrihtu.k zdej mi je ocenu avto totalka pa gre to pred komisijo sam pomoje da komisija neboo potrdila da je totalka.bom šu pol poslikat avto da prlepm eno slikco d bostse vidl.aja pa hvala za nasvete ;) :D

ce je avto vreden 1100 eur pa je skode za 800 eur je avto ekonomska totalka.

to kok se vti-ji prodajajo po netu je nepomembno.njih zanima samo eurotax in po njem ti ocenijo vrednost avta.

Če se te uspejo na hiter način znebit, in si zadovoljen, potem tak gre.

Če nisem kriv za prometno in želim da mi avto spravijo v prejšnje stanje, je to njihov problem kako ga bodo. Lahko pa se dogovorimo za izplačilo totalke. Če sta obe strani za to. Če pa nista pa naj gredo popravljat ;)
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Ne feb 01, 2009 1:34 am

Nekaterim ni čisto jasno, da so zavarovalnice podjetja za pridobivanje dobička, ne pa socialne ustanove.
Kolikor se boste pustili nategnit, toliko vas bodo nategnili, pa še malo bolj bodo probali.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To feb 03, 2009 6:31 am

tdk je napisal/-a:Je pa dejstvo da te vse zavarovalnice hocejo nategnit;

Takšnih stavkov slišim dnevno kar nekaj. Sem svetovalec za premoženjska zavarovanja, 3/4 hiš je zavarovanih na dejansko vrednost, narod dobi sramotne odškodnine v primeru škode in zdaj mislijo, da vse zavarovalnice nategujejo in samo kasirajo, vsi smo isti, itd ... :bonk da si sploh nočejo več zavarovati hiše.

Kdaj bo slovenc ugotovil, da obstaja konkurenca na tem področju?
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost