Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Sklep in prepoved vožnje

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr feb 04, 2009 1:27 am

Ne tako govora je o tem da sem mladi voznik in v 1letu in 11 mesecih sem nabral 7 pik ( 3,3,1) in sem domou dobil sklep da mi odvzamejo vozniški izpit in da po 8 dneh je pravnomočen ..... Na sklepu ni nikjer pisalo o kaki prepovedi vožnje in me zanima ali to pride naknadno ali bi že v sklepu moralo pisalo????in koliko približno bo če bo???

Hvala.LP

twingo_rs
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo_rs Sr feb 04, 2009 3:01 am

mensezdi da bos ob izpit...in ga bos moral ponovno delat...ne skrbi,nisi edini... :D js sm tut med takimi k moram zdj sest mescu čakat... :evil:

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Sr feb 04, 2009 8:10 am

Uh... še ne 2 leti izpit pa ti ga bodo že vzel..... hm.... Torej kot razumem to, boš v roku 8 dni brez izpita, do takrat se lahko še voziš, ker zadeva še ni pravnomočna, kasneje pa seveda niti pod razno ne. Kako ti je pa uspel te točke nabrat, če ni skrivnost?
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

AudiQUATTRO
Novinec

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr feb 04, 2009 11:16 am

Kritik je napisal/-a:Uh... še ne 2 leti izpit pa ti ga bodo že vzel..... hm.... Torej kot razumem to, boš v roku 8 dni brez izpita, do takrat se lahko še voziš, ker zadeva še ni pravnomočna, kasneje pa seveda niti pod razno ne. Kako ti je pa uspel te točke nabrat, če ni skrivnost?

JAh točke se ful hit naberejo....1 pri Tivoliji,3 Na koncu Celovške(jelen),3 Na laborah pri Kranju....... ;) ;) ;) ;)

AudiQUATTRO
Novinec

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr feb 04, 2009 11:17 am

Ja sej jest vem da sem ob ispit to mi je razumnjivo samo nevem kok bo prepovedi do ponovnega delanja izpita....ker v sklepu nič ne piše o prepovedi.....ali to poj pride ali ne??

lp

Uporabniški avatar
Element88
Nov uporabnik

Napisal/-a Element88 Sr feb 04, 2009 11:21 am

ja vedno mors po odvzemo pocakat 6 mesecev potem pa lahko spet lahko prides na cesto, seveda z novo opravljenim ispitom...

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Sr feb 04, 2009 11:29 am

novopeceni voznik,jaz sem najjaci pa take.sej ti je prav,mogoce bos pametnejsi po opravljanju 2.izpita ;) ;) ;) ;)

AudiQUATTRO
Novinec

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr feb 04, 2009 12:04 pm

sejjaretun je napisal/-a:novopeceni voznik,jaz sem najjaci pa take.sej ti je prav,mogoce bos pametnejsi po opravljanju 2.izpita ;) ;) ;) ;)

Dej ti da nauš preveč pametn....res si dobr k nimaš nobene kazni :lol: :lol: :lol: :lol:

AudiQUATTRO
Novinec

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr feb 04, 2009 12:05 pm

Element88 je napisal/-a:ja vedno mors po odvzemo pocakat 6 mesecev potem pa lahko spet lahko prides na cesto, seveda z novo opravljenim ispitom...

A ne določi to sodišče koliko časa traja prepoved???

Uporabniški avatar
Element88
Nov uporabnik

Napisal/-a Element88 Sr feb 04, 2009 12:36 pm

kakor je meni znano ne... ne bom pa dajal roke v ogenj... jst mislm da bos moral pocakati 6 mesecev ampak se mi zdi da lahko v tem casu ze opravljas izpit... Res pa da nisem ravno preprican, tko da najbolj da pocakas nekoga ki pozna zakone in clene in ta j***a...
Lep pozdrav

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr feb 04, 2009 12:50 pm

Več sreče/pameti prihodnjič.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr feb 04, 2009 12:52 pm

človk izpit so ti uzel, preber si kak pravi zakon, če se prav spolnem 6 mesecev ne smeš opravljati ponovnega izpita..
to ni kakšen začasni odvzem npr. za 2 meseca če bi npr. povroćil nesrečo
ne vem kaj ti ni jasno

začni šparat za ponovno opravlanje izpita, prihodnjič pa mal premisli kaj počneš na cesti..

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr feb 04, 2009 12:57 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:
sejjaretun je napisal/-a:novopeceni voznik,jaz sem najjaci pa take.sej ti je prav,mogoce bos pametnejsi po opravljanju 2.izpita ;) ;) ;) ;)

Dej ti da nauš preveč pametn....res si dobr k nimaš nobene kazni :lol: :lol: :lol: :lol:

Da se ne bi razvila neplodna kregarija!!

Hitro lahko dobiš pike, saj vemo, kako policaji nadzorujejo promet. Spet se pojavljajo na sredi nove Prešernove (?), kjer ni nevarno vozit malo več in na Celovški pred obvoznico, kjer isto ni nevarno. Na nevarnih mestih jih seveda ni. Če bi izločali kamione, ne bi umrla ženska na AC.

Uporabniški avatar
Element88
Nov uporabnik

Napisal/-a Element88 Sr feb 04, 2009 1:25 pm

nevem kaj za vraga mate tolk za poveda kako nj vozi pa newem kaj... on je samo prasal kako in kaj sedaj ko je dobil domov odlocbo, ni prasal zato da mu boste zdej tle pamet solil in mu ocital napake... zapomnte si samo da nihce ni popoln in da se tudi vam lahko pripeti da kasirate pike...

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Sr feb 04, 2009 1:29 pm

Element88 je napisal/-a:nevem kaj za vraga mate tolk za poveda kako nj vozi pa newem kaj... on je samo prasal kako in kaj sedaj ko je dobil domov odlocbo, ni prasal zato da mu boste zdej tle pamet solil in mu ocital napake... zapomnte si samo da nihce ni popoln in da se tudi vam lahko pripeti da kasirate pike...

Pa res!

Zato mate Oprah...

twingo_rs
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo_rs Sr feb 04, 2009 6:28 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:Ja sej jest vem da sem ob ispit to mi je razumnjivo samo nevem kok bo prepovedi do ponovnega delanja izpita....ker v sklepu nič ne piše o prepovedi.....ali to poj pride ali ne??

lp

ko si dobil ta sklep lahko še voziš tut po osmih dneh približno še ene dva tedna,nekj tazga...in v roku teh dveh tednov bos dobil domov še eno pošto kjer ti bo točno pisalo do kdaj ti velja vozniško dovoljenje...pa na tem listu še piše da kuk je kazen če te kasneje dobijo na cesti da ti voziš pa nimaš izpita pa še nekj stvari...

potlej pa od tega datuma ko si ta tadrugi list dobil čez en mesec začne teči šest mesecev...teh šest mesecev je za vse voznike enako in nemorš prej dobit izpita...sevega ga lahko že prej nardiš pa ga sm po šestih mesecih dvigneš...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr feb 04, 2009 6:39 pm

dvomim da si ti kaj sledil , kak hitro lahko dobiš točke po novih zakonih.... tak da ne takih pisat.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Sr feb 04, 2009 7:16 pm

Opažam da se na forumu pojavlja vse več mladih voznikov, ki imajo probleme s točkami :oops:
Zdaj, ali nimajo v glavi vse poštimano, ali so kresalčki tako dejavni ko v vozniški vidijo datum izpita ali pa so avto - šole oz. inštruktorji nesposobni pripravit kandidata za dolgoletno varno vožnjo, ne samo da ga spravi mimo komisije.

Drugače pa pamet v glavo,rajši kot za novi izpit peljite punco v jakuzzi, pa savno, vikend paket na morju....

lp

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Sr feb 04, 2009 7:18 pm

kazenske točke loh kaj hitro nabereš že na enemu kilometru ceste in to samo za malenkosti. tko da je treba pošteno pazit... eni imajo pa srečo in jo zelo dobro odnesejo kljub vsem prekrškom ki jih vsakodnevno delajo.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Sr feb 04, 2009 7:23 pm

ok res da se da zdej dobit pike kr hitr... ampak en hujši prekršek za kerga se dobi tri pike, bi človeka lah streznu in se zamislu nad svojo vožnjo oz. neumnostjo da stiskaš lih tm k ni treba, npr. pri Jelenu kjer se cesta zoža - pametno fant :lol: po 4 pikah bi se fajn mogu zamislt... odgovora na vprašanje nimam, ker pač moraliziram..
se ne čudm, da je "državni aparat" tok drag. če more pa vsakmu prekrškarju 25x pošiljat eno pošto na dom itd...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost