čare je napisal/-a:Na servis in si narediti kopijo ključa,ker itak polovica vozil ki so uvožena nimajo vseh ključev,zdaj si poa zamislite kaj bi na servisih delali če bi vsak šel menjat ključavnice saj drugega sploh ne bi več počeli.V glavnem ne komplicirajte preveč,ker zajebali ste itak sami ker se niste zanimali o ključih in pojdite naredit še enega za rezervo,če pa se bojite kraje pa lahko 100X menjaš ključavnice in če ti ga bojo hoteli odpeljat ti ga bojo z ključem ali brez.
Scorp84 je napisal/-a:Za leasing da obrdžijo ključ, to so pa buče. Do zdej za vse k poznam in tudi sami ki imamo avta na leasing imamo rezervni ključ.
Cash je napisal/-a:Kakšen pa je ta servisni ključ oz. kdo ga ima? Jaz se ob nakupu novega avta l.2002 dobil samo 2 ključa.
tade320 je napisal/-a:Scorp84 je napisal/-a:Za leasing da obrdžijo ključ, to so pa buče. Do zdej za vse k poznam in tudi sami ki imamo avta na leasing imamo rezervni ključ.
mi smo dobili samo en ključ, ko je bil pa lizing poplačan (po enem letu) pa še drugega. Kar je nekako logično, glede na to, da je lizing hiša lastnik dokler ne plačaš.
To je bilo leta 2007-2008, lahko da je zdaj drugače...
Cash je napisal/-a:Kakšen pa je ta servisni ključ oz. kdo ga ima? Jaz se ob nakupu novega avta l.2002 dobil samo 2 ključa.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov