abbe je napisal/-a:ja nevem an ampak ce sta bla dva pasa pa se je vas pas koncal potem bi bili vi krivi an.
graal je napisal/-a:Najlažje je enostavno spustit gas, "prepotentnega šmrkavca" spusti naprej, se normalno vključit na sosednji pas in ni nihče nič kriv. S tem ko se tvoj oče ni pusti je pokazal tudi svojo dozo "prepotentnosti in egoizma".
Če je situacija takšna, kot si jo predstavljam, je seveda kriv tvoj oče.
Včasih se vprašam kaj je bolj "junaško". S takšnim se preganjat do konca (čeprav je "sodirkač" v prednosti (razn če maste pagani zondo pa to nisem nikjer zasledil)) ali enostavno spustiti gas in priznati "poraz"?
lp, Aleš.
lizard je napisal/-a:Kaj misliš s tem stiskal? Ga je rinil dol s ceste? Jaz res nevem kaj te točno zanima?
Ste se peljali en ob drugem in potem... oče je odvzel gas in se vključil na levi pas, v čem je tu problem? Ali pa misliš, da bi moral tisti smrkavc zabremzat in tvojega očeta spustiti pred sebe?
GoGo je napisal/-a:Ah ja...Kako vas je stiskal, ali je peljal po svojem pasu in ste se vi "stiskali k njemu".
Če ste se peljali po pasu, ki se je končeval, je bila vaša naloga, da se varno spravite na levi pas...Čeprav je bilo ravnanje "prepotentneža" vse prej kot primerno, če je bil
nesramen in vas nalašč ni spustil predse, je bilo na tvojem očetu da popusti in se varno vključi na drug pas...
smuky je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:Ah ja...Kako vas je stiskal, ali je peljal po svojem pasu in ste se vi "stiskali k njemu".
Če ste se peljali po pasu, ki se je končeval, je bila vaša naloga, da se varno spravite na levi pas...Čeprav je bilo ravnanje "prepotentneža" vse prej kot primerno, če je bil
nesramen in vas nalašč ni spustil predse, je bilo na tvojem očetu da popusti in se varno vključi na drug pas...
ja stiskal nas je tako da je on rinu na naš pas...
saj sem reku mojemu očeta da za moje pojme je on kriv in on pa pravi da ne ker ga je goričan dobesedno rinu ven s ceste tko da js nam nč reku....
me je pa zanimalo vaše mnenje...
točno tko GoGo v italiji pravila so ampak je velik bol dinamično...
.
GoGo je napisal/-a:3 tedne nazaj sem bil nekaj dni v milanu. Promet po avtocesti je pravi balzam, saj povečini poteka med 120 in 140kmh,
esem je napisal/-a:Povej kaj več o tem sistemu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov