Ali se da napisati kakšno pritožbo?
1. Recimo da sem imel prižgane varnostne utripalke, pa je redar vseeno napisal kazen (verjetno ti je ne sme napisati, ali pač?) -Je to neumni poizkus, ker je možno da redarji popolnoma upoštevajo predpise in 100% ve komu lahko da kazen?
2. Da bi od kolega mehanika dobil kakšno potrdilce da mi je iz neznanega razloga "odpovedala" vsa elektrika na avtu, oziroma pregorela glavna varovalka..., torej nisem mogel prižgati varnostnih utripalk medtem ko sem iskal pomoč.
3.? obstaja še kaj takega neumnega, da bi se dalo malo pošušmarit?
4. Nekaj časa nazaj je bilo moderno da si, sicer pri policijskih kaznih, plačal neko simbolično vsoto, ker niso pogledali koliko, ampak samo če si. Ali to še deluje?
Saj bi plačal, ampak, če se da, ne bi. Ker se mi ne zdi da sem kogarkoli oviral. parkiral sem poleg pravih parkirišč, v neprometni ulici, na poti za pešce (ki je točno na tem delu razširjena na širino cele ulice, torej nisem motil pretoka pešcev (ferkvenca pešcev je tam 10pešcev/h).
Pa še da ne omenjam kavbojske ureditve. Še pri ciganih je bolje. In tudi zato jim nočem plačati.
Prosim pa vse, ki mi mislijo svetovati naj se neham jokcati in pošteno plačam, da se nadeleč izognejo temi