Jurchi je napisal/-a:Živjo
Zanima me ali je kdo že ruknil na tehničnem ali plačal kazen, ker je imel registrsko tablico brez občinskega grba oz. je tega odstranil?
Chris27 je napisal/-a:ducky je napisal/-a:kje pa lahko kupiš grbe in koliko stanejo? ker razmišljam o tem, da bi ga zamenjal...
Na UE, kjer registriraš vozilo. Seveda se jih plača. Če pa kje drugje, kjer dandanes lahko registriraš avto, pa ne vem - za UE pa sem prepričan, ker sem jih sam tam nabavil.
ducky je napisal/-a:Chris27 je napisal/-a:ducky je napisal/-a:kje pa lahko kupiš grbe in koliko stanejo? ker razmišljam o tem, da bi ga zamenjal...
Na UE, kjer registriraš vozilo. Seveda se jih plača. Če pa kje drugje, kjer dandanes lahko registriraš avto, pa ne vem - za UE pa sem prepričan, ker sem jih sam tam nabavil.
aja, pozabil sem povedati, da sem bil jeseni na UE in so mi rekli, da jih več ne prodajajo ker kao nima več nobene veze to...
el_diablo je napisal/-a:grbe se kupi na AMZS-ju,koštajo ukul eura vsak.
me pa zanima,zakaj se eni sploh ubadate s tem? mislim kaj je fora da brez grba voziš? kao lepše al kaj?
IcEm4n je napisal/-a:Pr bajti mamo 5 avtov, pa je pri vseh grb še vedno, kot nov. Tko, da mi je čudno, kako se nekaterim tako hitro "odlepi" dol...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost