Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

tablica brez občinskega grba

Napisal/-a Jurchi Sr apr 15, 2009 9:17 am

Živjo

Zanima me ali je kdo že ruknil na tehničnem ali plačal kazen, ker je imel registrsko tablico brez občinskega grba oz. je tega odstranil?

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr apr 15, 2009 9:25 am

Jst sem bil na tehničnem brez grba pa mi je rekel, da jih moram imeti, da ne gre tako. Sem rekel, da jih imam ravno namen kupiti, ker so se mi sprali dol pa me je spustil.

Drugič sem imel pa homologacijo na lpp-ju in, ko je videl, da nimam grbov je rekel naj jih grem kupit, ker me ne bojo spustili čez tehničnega ali pa se bo kak policaj zapičil v to.

No potem sem jih kupil in imam mir.

lp

Uporabniški avatar
LaKi_
Novinec

Napisal/-a LaKi_ Sr apr 15, 2009 10:20 am

Jst nimam gor grbov, pa mi nikol na tehničnem ni težiu zarad tega.
Smešno in hkrati žalostno se mi zdi, da te oglobijo in ti težijo zarad tega, ker je država naročila take registrske oznake, ki niso ustrezne oz ne zdržijo življensko dobo.
Težko je danes biti norec, kajti konkurenca je velika.

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini Sr apr 15, 2009 11:35 am

Jz tudi nisem imel do zdej problemov glede grba. Eden mi manjka, pa so me že policaji kontroliral, pa ni bilo problemov, čez tehničnega sem pa glih tako šel skozi. Sem pa slišal da moraš imeti vsaj en grb.

Sem pa že videl modela, ki je mel reg. MB, grb pa Mozirski :P kak kej glede tega ukrepajo?
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Re: tablica brez občinskega grba

Napisal/-a eljuero Sr apr 15, 2009 11:39 am

Jurchi je napisal/-a:Živjo

Zanima me ali je kdo že ruknil na tehničnem ali plačal kazen, ker je imel registrsko tablico brez občinskega grba oz. je tega odstranil?

Poseg v tablico je prepovedan. Če se igraš npr. s številkami se tretira kot k.d. ponaverbe javne listine, če zbrišeš grb ?? probaj :lol:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr apr 15, 2009 2:07 pm

Sam je mal smešno, če te zarad tega dr**jo v glavo. Pa sej, če mam jst tablco z določeno oznako z domžalskim grbom, ne more met noben drug iste tablce z npr. ljubljanskim grbom... (vsaj legalno ne)
Slika

Uporabniški avatar
Sika
Novinec

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a Sika Sr apr 15, 2009 2:10 pm

tole sem slisal od prijatelja, ki je policaj. En je mel namesto obcinskih grbov narisane srceke v tablici...so ga ustavili in kaj se je zgodilo...policist mu je pobral tablice...tak da se mi zdi da je fajn ce mas obcinski grb not ali pac :roll: ? LP
Fiat di amore per'l auto

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Sr apr 15, 2009 3:08 pm

Sika je napisal/-a:tole sem slisal od prijatelja, ki je policaj... En je mel ... narisane srceke v tablici...

Verjetno ga je deklina prepričala
:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Sr apr 15, 2009 4:23 pm

kje pa lahko kupiš grbe in koliko stanejo? ker razmišljam o tem, da bi ga zamenjal...

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Sr apr 15, 2009 4:28 pm

ducky je napisal/-a:kje pa lahko kupiš grbe in koliko stanejo? ker razmišljam o tem, da bi ga zamenjal...

Na UE, kjer registriraš vozilo. Seveda se jih plača. Če pa kje drugje, kjer dandanes lahko registriraš avto, pa ne vem - za UE pa sem prepričan, ker sem jih sam tam nabavil.

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Sr apr 15, 2009 4:30 pm

Chris27 je napisal/-a:
ducky je napisal/-a:kje pa lahko kupiš grbe in koliko stanejo? ker razmišljam o tem, da bi ga zamenjal...

Na UE, kjer registriraš vozilo. Seveda se jih plača. Če pa kje drugje, kjer dandanes lahko registriraš avto, pa ne vem - za UE pa sem prepričan, ker sem jih sam tam nabavil.

aja, pozabil sem povedati, da sem bil jeseni na UE in so mi rekli, da jih več ne prodajajo ker kao nima več nobene veze to... :ue

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Sr apr 15, 2009 4:34 pm

ducky je napisal/-a:
Chris27 je napisal/-a:

aja, pozabil sem povedati, da sem bil jeseni na UE in so mi rekli, da jih več ne prodajajo ker kao nima več nobene veze to... :ue

In kje jih potem sploh lahko dobiš? Če je obvezen del tablice, pa čeprav sedaj ni več krajevne pristojnosti, vseeno ne morš imeti koprskega grba ma KR tablicah...

Birokracija zmešana.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Sr apr 15, 2009 4:55 pm

jst sem imel na koperskih tablicah goriški grb...kupiš ga lahko na občini...okoli 1€/komad

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr apr 15, 2009 4:59 pm

grbe se kupi na AMZS-ju,koštajo ukul eura vsak.

me pa zanima,zakaj se eni sploh ubadate s tem? mislim kaj je fora da brez grba voziš? kao lepše al kaj? :ue
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Sr apr 15, 2009 5:08 pm

clean look se temu reče :lol:

hrošč
Novinec

Napisal/-a hrošč Sr apr 15, 2009 5:24 pm

el_diablo je napisal/-a:grbe se kupi na AMZS-ju,koštajo ukul eura vsak.

me pa zanima,zakaj se eni sploh ubadate s tem? mislim kaj je fora da brez grba voziš? kao lepše al kaj? :ue

Grb se rad spere dol, predvsem z wapom, ce nisi pozoren oz. niso pozorni v avtopralnici. Vsaj pri nas se je tako zgodilo pa zaenkrat ni bilo problemov, pa je tega ze kaki dve leti.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr apr 15, 2009 9:12 pm

Pr bajti mamo 5 avtov, pa je pri vseh grb še vedno, kot nov. Tko, da mi je čudno, kako se nekaterim tako hitro "odlepi" dol...
Slika

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Sr apr 15, 2009 9:20 pm

IcEm4n je napisal/-a:Pr bajti mamo 5 avtov, pa je pri vseh grb še vedno, kot nov. Tko, da mi je čudno, kako se nekaterim tako hitro "odlepi" dol...

Tako kot je že prejšnji forumaš napisal, pri pranju z vapom, če nisi pozoren, ga hitro odnese... Recimo meni se je pa zgodilo, da sem imel avto parkiran na soncu oz poleti se je del dneva sonce direkt upiralo v zadnji del avtomobila - in je grb obledel...

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Sr apr 29, 2009 4:07 pm

danes bil na občini...grbov ni več mogoče dobiti...treba menjat komplet tablice.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr apr 29, 2009 4:35 pm

TommyGun je napisal/-a:danes bil na občini...grbov ni več mogoče dobiti...treba menjat komplet tablice.

zajebavaš? :shock:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost