bmwm3 je napisal/-a:Jaz sem se enkrat pripeljal iz za ovinka, pa sem ga takoj zagledal bil je pa kakih 20-30 metrov naprej od ovinka, pa sem takoj zabremzal in sem mu zgleda še pravi čas zabremzal, ker me malo višje niso policaji ustavili, pa tudi domov nisem nič dobil od tega pe je že skor eno leto, omejitev pa je bila 70 jaz sem se pa peljal nekje okrog 90. Tako da zgleda da če pravi čas zabremzaš če prideš iza ovinka je še vredu, na ravnini pa na 30m je pa že sigurno prepozno![]()
Me pa nekja zanima glede laserskih merilnokov na AC, večkrat slišim po radiju da imajo laserski merilnik na AC, pa tudi sam sem jih že videl da res merijo z njim, sam ne ustavljajo vozil, ker te itak ne sme ustavit na AC. Zanima me pa to če ti lahko pošljejo po pošti položnico, ali pa če se recimo zapelje za tabo pa ti reče tolk si peljal, pa ti pokaže tisto pištolo?
Ker kokr jaz vem te na tak način ne morejo kaznovati, ker nimajo nobenega dokaza da si res bil ti, če ti pošljejo položnico.
seeman66 je napisal/-a:bmwm3 je napisal/-a:Jaz sem se enkrat pripeljal iz za ovinka, pa sem ga takoj zagledal bil je pa kakih 20-30 metrov naprej od ovinka, pa sem takoj zabremzal in sem mu zgleda še pravi čas zabremzal, ker me malo višje niso policaji ustavili, pa tudi domov nisem nič dobil od tega pe je že skor eno leto, omejitev pa je bila 70 jaz sem se pa peljal nekje okrog 90. Tako da zgleda da če pravi čas zabremzaš če prideš iza ovinka je še vredu, na ravnini pa na 30m je pa že sigurno prepozno![]()
Me pa nekja zanima glede laserskih merilnokov na AC, večkrat slišim po radiju da imajo laserski merilnik na AC, pa tudi sam sem jih že videl da res merijo z njim, sam ne ustavljajo vozil, ker te itak ne sme ustavit na AC. Zanima me pa to če ti lahko pošljejo po pošti položnico, ali pa če se recimo zapelje za tabo pa ti reče tolk si peljal, pa ti pokaže tisto pištolo?
Ker kokr jaz vem te na tak način ne morejo kaznovati, ker nimajo nobenega dokaza da si res bil ti, če ti pošljejo položnico.
Ne se zanašati na to. Obstaja možnost da so nabavili dodatno opremo za laserske merilnike, se pravi fotoaparate ki se pritrdijo na merilnik oz. opcija video zapisa. To bi policisti na forumu lahko objavili, če ni poslovna skrivnost. Najlažje je z laserji kasirati takrat ko je gužva na cesti. ker kot si že napisal ni dokaza da si bil ti, vendar oni imajo vedno prav kar se dokazovanja tiče. Najbolj pošteni so klasični radarji, ki ti postreže s sliko ali pa provida. Ni izgovorov, pa še ugled policistov bi se s tem dvignil, ker ne bi bilo več govora ja po krivem, ni mene izmeril..itd
lp
seat je napisal/-a:No danes sva pa z kolegom pošteno priletela v radar in morm priznat,da je tui meni nehalo biti srce.namreč pred počivališčem lopata je ob cesti stal policiski bmw v katerem je policist meril hitrost vozil.Z kolegom sva pač priletela v območje radarja z 230km/h nakar je pač kolega začel zavirati.Zdaj pa kolega zanima ali lahko pričakuje domov položnico in točke in sliko z njegovim "dosežkom",ker je policist meril skozi pač odprto okno z laserskim radarjem ali kako se tem radarjem reče,in kolikor se spomnim bliskavice nisem opazil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov