spaceone je napisal/-a:Zdaj glede evropskega poročila...
A on je podpisal in priznal krivdo ?
Iz tvojega pisanja sem sklepal, da ni priznal.
Ne je rekel, da ni kriv... evropsko poročilo pa je bilo napisano... na moji strani, da je šel vzvratno in se zabil v mene, ko sem stal.... tip pa je očitno bil v vzporednem vesolju in je policajem rekel, da sem jaz vozil mimo, ko je šel on vzvratno na poročilu pa je napisal, da sem ustavil v mrtvem kotu.
Sicer mislim, da je policaju uspel dvignit pritisk, ker ni samo poslikano ampak je tudi vse v nulo premeril z metrom (pozicija vozil, odaljenost od robov, bližnje stavbe...)
spaceone je napisal/-a:Če je in sta podpisala evropsko poročilo, potem lahko s tem greš na zavarovalnico in oni naprej urejajo, kar pač urejajo (cenitev avta itd).
Predvidevam, da grem na njegovo zavarovalnico in to je to?
spaceone je napisal/-a:Zapisnika ti osebno na policiji ne moreš dobiti (sicer nisem ziher, ampak mislim, da ne moreš). Dobiš ga lahko prek odvetnika oz. vidiš ga lahko pri sodniku. Kopijo zapisnika bi moral dobiti na kraju nesreče od policaja.
Moja "agentka" mi je rekla, da naj pokličem policijo in dobim zapisnik... zato mi ni nič jasno. Sem pa še nikoli nisem imel prometne (10 let na cesti)... in mi je posledično še manj jasno

.