maius28 je napisal/-a:Tam je postavljen novi "stacionarc", ki skoz fotografira nad 130 km/h. Je pa včeraj bil postavljen še dodatni "prenosni stacionarc" ob koncu izvoza iz počivališča Lopata v smeri Maribora.
Namreč kot so pametno ugotovili vsi pazijo do "stacionarca", nato pa poln gas naprej. Je že ujel kar nekaj takih, ki so drugega spregledali.
LP
Travego1 je napisal/-a:tudi to se naredi kolesar
sploh se po tej cesti ne vozim vsak dan, bilo je pa zvečer, tema že in še dež je začel padat, nisem glih gledala tabel
pač smotana sem, vem, zato bom pa plačala
ironmann je napisal/-a:Jaz sem se v nedeljo peljal od lj-ms in sem tam pri celju, ki je radar vozil cca. 140km/h in potem nazaj enako. Me zanima, če so kakšna odstopanja ali bom dubu dve položnci? Namreč sem slišal, da naj ne bi bilo nič kazni edino če prekoračiš neko mejo.
ironmann je napisal/-a:Jaz sem se v nedeljo peljal od lj-ms in sem tam pri celju, ki je radar vozil cca. 140km/h in potem nazaj enako. Me zanima, če so kakšna odstopanja ali bom dubu dve položnci? Namreč sem slišal, da naj ne bi bilo nič kazni edino če prekoračiš neko mejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov