Media3 je napisal/-a:Aha, nč bom pa plaču sj je sam 250eur![]()
Hvala za odgovor.
h4ck je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:Aha, nč bom pa plaču sj je sam 250eur![]()
Hvala za odgovor.
Obstaja pa tudi baje nek zakon o clov. pravicah . Nekako tako je da ne rabis prijaviti kdo je vozil avto in se tako tudi izognis kazni. Bom danes zvečer tocno vprasal , pa javim. Vem da je tej osebi ki je to naredila( zase in kolege ) tudi uspelo.
lp
Media3 je napisal/-a:Slikal me je iz Mengša proti Trzinu. Se pravi iz hitre ceste v vas.. Idealno postavljen radar. Bila je pa to nedelja zjutraj, ko sem šel delat.
Je pa koda lokacije: 0000000058- če komu to kaj pomeni![]()
Sem pa še študent, tako da je znesek kar lep.
Za vsako inf. se zahvaljujem
IcEm4n je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:Slikal me je iz Mengša proti Trzinu. Se pravi iz hitre ceste v vas.. Idealno postavljen radar. Bila je pa to nedelja zjutraj, ko sem šel delat.
Je pa koda lokacije: 0000000058- če komu to kaj pomeni![]()
Sem pa še študent, tako da je znesek kar lep.
Za vsako inf. se zahvaljujem
Tam pred Trzinom, kjer je 70 omejitev?
Templar je napisal/-a:Objektivna odgovornost za avto ne gine, kar pomeni da kazni se ne moreš izognit, ker si odogovoren za avto kot lastnik. Tako kot je bilo napisano se lahko izogneš samo točkam.
LinuxFuter je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Objektivna odgovornost za avto ne gine, kar pomeni da kazni se ne moreš izognit, ker si odogovoren za avto kot lastnik. Tako kot je bilo napisano se lahko izogneš samo točkam.
Naj napiše da je vozil njegov bližnji družinski član (proti tem ne rabiš pričat po ustavi), ker je pa slikan od zadaj pa ne morejo ugotovljati kdo je vozil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost