Napisal/-a girl_ Ne maj 17, 2009 8:47 pm
Pred 3 tedni sem imela prometno nesrečo v Italiji, kako se je zgodilo..hmmm..križišče je bilo čudno, jaz sem se iz stranske ceste prilključevala na glavno, se prepričala da je varno da lahko peljem in pač peljala, ker ni bilo nikogar videti..nekje sredi križišča pa zagledam da proti meni z vso hitrostjo drvi avto..jaz sem bila prepozna, da bi karkoli storila, moški v drugem avtu pa me sploh ni videl. Tako se mi je zaletel v zadnji del avta, kar je povzročilo, da je mene ene 4krat zavrtelo po križišču, na srečo je avto nasedel na zelenico-ubistvu robnik pri zelenici, če ne bi pristala v hiši.
Italijanska policija (ubistvu mestna policija-kao neki umes med redarji in policaji) je mene obravnavala kot krivo, saj naj bi prevozila stop znak, jaz sem bila itak v ogromnem šoku in brez ugovarjanja pač plačala kazen. naj omenim še na ogromno jezikovno oviro- jaz nekaj razumem italijansko, oni angleško sploh ne- tako je bila komunikacija otežena- oz. je sploh ni bilo. No ko smo čakali n aavtovleko pa vendarle začnem gledati glavno cesto in vidim, da je bila omejitev 50. Tisti moški pa je sigurno pripeljal preko 100!! Naj omenim še, da zaviral sploh ni, saj ni bilo na cesti črt, pa tudi slišati ni bilo. Moj avto je totalka(že ocenjen), pri džipu pa je pač poškodovan sprednji del.
kaj menite o tej situaciji??je kdo doživu kej podobnga/lahko kej svetuje??...jaz namreč ne vem kaj storiti...