Včeraj sem se vračal iz morja. Malo pred deseto uro zvečer. Pa se mi je tam od meje pa po poti proti kočevju vlekel en Ljubljančan. Najprej sem ga prehitel brez smerokazev. Niti nisem prepričan, mogoče je bila tudi polna črta. Potem sem vozil kakih 10-15 km/h čez omejitev, tudi sekal kakšen ovinek, se pravi vozil po polni črti. Prisotne so bile tudi kakšne druge napake, za katere najbrž niti ne vem. Ko sem prišel v prvi kraj z omejtivjo, nisem imel 50 notr, ampak sem počasa zmanjševal na ustrezno hitrost 50. No šele potem sem ugotovil, da se za mano vozi policija. Potem sem naredil še usodno napako, ker v tistem kurčevem trikotnem križišču v Kočevju nism točno vedel kam moram iti. Zavijal sem levo, gledal pa desen semafor, ter tako prevozil še rdečo luč, za mano pa policija. :clubbed: Ustavil sem na prehodu, v rikverc sem porinil toliko, da sem še videl semafor.

Kaj sedaj? Ustavili me potem niso, ker sem obračal v neki čudni ulici. Kako me lahko kaznujejo? Če imajo kamero notr, potem sem najbrž ob izpit? Če niso imeli kamere notr? S fotoaparatom me niso slikali, ker bi potem najbrž videl flash. Me lahko kaznujejo brez dokazov? Zanima me postopek, če ima kdo kakšne izkušnje s tem.
Pa ne s komentarji, da naj drugič vozim po pravilih, ker sem lahko marsikomu za zgled. Pač bila je dolga pot iz morja, ko komej čakaš da boš doma. Aja, pa mlad šofer sem.