Napisal/-a Gorgh So avg 08, 2009 10:40 am
Pozdravljeni,
fotr prodaja Maserati Shamal, imam ga tudi na mobile.de, odkjer sm skoz dobivu neke sumljive ponudbe od enih captan-ov pa enih sir. pa kr neki, k sm sam copy/paste u google dal pa jih je miljon istovsebinskih strani najdl...zdej pa je stvar drugačna....
Kot sm omenu, je avto na mobile.de, iz kjer se mi je pred dnevi oglasil na mejl Perier Eric iz Francije, neki je po francosko pisal, nato sm mu odpisu naj piše v angleščini, nato je sledil odgovor z lomljivo angleščino koliko je zadnja cena, po odgovoru na to vprašanje pa dobim odgovor takle:
Hello
I just see information about the vehicle, and I want you to know that I am still interested. for the price 30,000 € worth the cost.
Concerning the settlement I will make a secure bank transfer.
I will need your ID later to give it to my carrier.
for the transfer I will need the following information: (IBAN, SWIFT or BIC, THE NAME AND ADDRESS OF YOUR BANK AND THE NAME OF THE BENEFICIARY, your mobile phone number.)
If you agree to sell me the car you always can make the sales contract and get this information to start the transaction.
I leave you below my contact details so you can determine the particular contract of sale.
Country: Republic of COTE D'IVOIRE
City: Abidjan
NAME: Perier
NAME: E ric
ADDRESS: 36 BP 7584 Abidjan 36
Tel: 00225 46499757
In mi je nekako sumljivo...google sicer ne najde nič identičnega (copy/paste cel mel) za razliko od prejšnih sumljivih ponudb...
Zdej me pa zanima....al je to pač še ena nategancija, da ostaneš brez avta on pa keš pobere nazaj dol al neki tazga....anyone?
k daš ime pa priimk v google, najde kar ene facebook, pa ene caffe pa videe, ampak nič konkretnega...je kdo poznan s tem imenom pri nateganciji?
Hvala za pomoč in odgovore
lp,
Jure