Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Mister Twister
Novinec

Kraj: kamnik

Kraja bencina

Napisal/-a Mister Twister So avg 15, 2009 11:16 am

Živjo
Imam prijatelja ki je sedaj že večkrat prakticiral krajo bencina na petrolu, omvju.... in sicer da tablice dol pred pumpo, natanka, odpelje in po enem kilometru jih da nazaj gor. Sem mu že večkrat reku da naj neha in da ga bojo dobili pa je trmast in pravi da tudi če ga dobijo kazen ni velika. Js sm mnenja da je kazen kar velika vendar me zanima kako velika in bi prosu če kje piše točno kakšna je kazen, da mu to tudi dokažem.

Lp

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec So avg 15, 2009 11:24 am

zamenjaj prijatelja oz. kolega, kajti takšne stvari so nalezljive. Če krade bencin, kdo ti zagotavlja, da ga nebo tudi tebi(kaj drugega).

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So avg 15, 2009 11:28 am

113 > pa ti bodo povedali ;)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So avg 15, 2009 11:32 am

To je sigurno videl od ciganov, samo njih boli k.... če ga taplav ustav k mu itak nič ne more vzet
Zadnjič spremenil pskoda, dne So avg 15, 2009 12:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

viljuska33
Nov uporabnik

Napisal/-a viljuska33 So avg 15, 2009 12:10 pm

lenivec je napisal/-a:kazen ni velika. oziroma je sploh ni
smo meli na omv po pol leta osebne z računom. kao pustim osebno pridem pol plačat. pa po pol leta ni prišo nazaj, pa folk ko je spizdil in dobro vidno na kameri vse itd itd itd.
pride policija nardi zapisnik to je pa vse. tisti neplačan račun zadaj podpisan z osebno pa še vedno čaka na lastnika da pirde plačt.
tak da če kdo najebe zaraditega pa more res met nesrečo. konec koncev se pa tut tistemu delavcu al pa študentu za tiste par € na uro nelubi sekiratše s takimi. vsaj meni je blo vseeno. je kao šefica sanjala da bo šlo iz našega žepa če kdo kaj vkrade itd. ja valda .... če je preveč žida da bi zavarovala ji tut jaz nem plačeval

pol pa najbolš da usi natankamo pa se usedemo u avto in gasa če kazni ni :P :lol: bi blo dobr po tej zadnji podražitvi ;)

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So avg 15, 2009 12:45 pm

Pa ne, tankamo prvo 15 l v kanto, potem še 35 l v avto, račun pa plačamo samo za 35 l. Tako bi prišli na neko zadovoljivo ceno bencina :lol:
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero So avg 15, 2009 2:06 pm

To res ni prav, da ima policija neko čudno politiko, da bagatelnih kraj ne procesira. Evro na evro .... pa je že lahko velika suma.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So avg 15, 2009 2:12 pm

..ko so bli še tolarji je bla kazen cca.1 milion tolarjev oz. če si se zmeno pa si samo plaču za tok kokr si natanku ..če te dobijo ..če te pa ne dobijo potem zavarovalnica krije škodo storjeno pumpi 8) tko je blo učasih ..zdj pa nwm kako je :roll:

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic So avg 15, 2009 2:18 pm

Blinder je napisal/-a:Pa ne, tankamo prvo 15 l v kanto, potem še 35 l v avto, račun pa plačamo samo za 35 l. Tako bi prišli na neko zadovoljivo ceno bencina :lol:

Ja valda :lol: Jaz nebi mel srca da bi to naredo enemu študentu ko ga bojo jebali pol tam zarad mene. Pa če tam pustiš osebno boš itak mogo prit plačat ker ko si daš novo delat preverijo če si v kakem postopku in če je bila prijava ne dobiš nove.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo So avg 15, 2009 2:23 pm

imel ali neimel srca itak studentu nebi nic naredili ...so kamere in ostale zadeve katere se pregledujejo ;) ...študent oz. prodajalec nima s tem nič,če "ti" pobegnes z neplačanim računom ...pa tud v primeru če te študent oz. prodajalec pozna lahko reče da te nepozna 8) :D

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So avg 15, 2009 2:23 pm

Ah, zdej že tudi ponarejujejo osebne za male denarce, tak, da tisti strošek, da ti nekdo naredi osebno je minimalen, glede na to koliko bo ta oseba privarčevala na bencinu, ko bo poln tank natankala. Sicer pa v angliji, počnejo tako, da dajo gor tablice od drugega, kar je za mojep ojme malo majn sumljivo, kot pa da se pripeljaš brez tablc. Jaz če bi delal na pumpi, pa da se mikakšen model pripelja brez tablc, taprvo policijo klicat, pol pa bi še tipa zaustavljal do njihovega prihoda. Miljon procentov, pa če prav bi mel plačan sam 3 € na uro, pač bi si opestril delovni dan :D
Zadnjič spremenil AVX, dne So avg 15, 2009 2:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo So avg 15, 2009 2:26 pm

AVX je napisal/-a:. Sicer pa v angliji, počnejo tako, da dajo gor tablice od drugega...

to je tud pri nas na sceni ze nekaj let ;)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So avg 15, 2009 2:28 pm

na mejnem prehodu Skofije se to pogosto dogaja. Italijani natankajo, pol pa samo gas cez mejo. se je zgodilo to tudi po 2x na dan. :bonk

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic So avg 15, 2009 2:30 pm

Saj to je najbol logična poteza da daš tablce od istega avta gor da če je že ka grejo drugega, samo za tak male vsote 65€ kok mi drži tank se ne splača ne tebi it jebat ne njim.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P So avg 15, 2009 2:43 pm

Technologic je napisal/-a:Saj to je najbol logična poteza da daš tablce od istega avta gor da če je že ka grejo drugega, samo za tak male vsote 65€ kok mi drži tank se ne splača ne tebi it jebat ne njim.

Glede na napisano zgoraj lahka rečem pol sam tole. Tvoje razmišljanje je potem takem dopustno, da se krade bencin. Če je tko, zakaj potem ne začnemo vsi povprek krast?

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So avg 15, 2009 2:57 pm

No ja po eni strani imaš prav.

Drgča pa da bi rešli take probleme, bo potrebno na bencinskih postajah, narediti kot neke vrste žetone, za tankanje 5l in 10 l bencina, pa pač gre stranka na k prodajalcu zakupi tiste žetone, jih potem vrže tam v napravico in mu lepo točno odlije 5 ali pa 10 litrov bencina, če jih pa več notr vrže pa pač temu številu primerno. za mojep ojme najboljša rešitev.

Plačaš v naprej.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov