SOT je napisal/-a:Morm plačat kazen za prehitro vožnjo, pa me zanima, če folk še to dela, da na položnico napiše manjši znesek od tistga, ki bi ga mogu plačat? In če je kdo to naredu, a je mu kšne probleme?
thnx
ssokec je napisal/-a:na žalast ta fora ne delu več, sedaj imajo to računalniško vodeno in boš potem dobil še eno položnico domov.
lisko1 je napisal/-a:Oki ko se lih mente o plačio kazni..... Jaz sem pred pol leta dobu kazn 25 ksit.Pas pa prehitra vožnja. In nisem plaču niti pritožu se nisem.No in so mi z davčne poslal kao pač pošto da morm plačat kazn pa je bla 26ksit (25 kazn+ sodni stroški) No in spet nisem plaču.Pred enim tednom pa so mi zablokiral račun.....Davčna se je gor obesla ampak ne trgajo.No zdej sem klicu pa so rekl da morm pri na banko neki podpisat kao kak bom plaču in da lahk plačam celo v obrokih.
Zdej me pa neki zanima.Rečmo lahk plačam po obrokih.A to velja sam za davčno al bi lahk za polcaje tud? Rečmo da te dobijo nepripasnga pa jim plačaš 5x po tisoč tolarjev? Aja pa jaz nisem dobu sodnika kr na licu mesta mi je položnico napisu.No grem zdej na banko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost