mire je napisal/-a:Ce se je to zgodilo danes ne bos dobu kazni.
Stavka kot je nekdo pred mano napisal.
LP
ps. MOGOCE nisem zihr.Vsaj rekli so da ni kazni danes.
mire je napisal/-a:Ce se je to zgodilo danes ne bos dobu kazni.
LP
ps. MOGOCE nisem zihr.Vsaj rekli so da ni kazni danes.
primozek68 je napisal/-a:Ce se je to zgodilo danes ne bos dobu kazni.
Aja, a radar je pa folklorna skupina France Marolt postavila...
primozek68 je napisal/-a:Ce se je to zgodilo danes ne bos dobu kazni.
primozek68 je napisal/-a:Ma ja, mene ta 'dan anarhije' ne rajca čist nč, sam se mi zdi, da če bi hotli stavkat, ne bi postavili radarja (za brez veze), ampak bi opravljali kontrolo prometa. Če so ga pa izmerili 102 v naselju, pa da jo odnese brez kazni, bi pa mogl odletet par glav.
Speedfighter je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ce se je to zgodilo danes ne bos dobu kazni.
Vidim, da nisi preveč na tekočem z dogajanjem danes - policisti so štrajkali, kar pa ne pomeni, da niso bili na delu, pač pa so prekrškarje v večini zgolj opozarjali na storjene prekrške, le redki pa so jo odnesli s kaznimi, pa še to minimalnimi možnimi...
Emmentaler je napisal/-a:Hja....tale stva naj bo, saj ql, sam js sem pred enim mescom prekoračil....
Pizdi me, iber pizdi, ne vem kaj lahko pričakujem, ne morem delat načrtov naprej...Ziher obstajakdo, kaki pravnik kdorkoli ko je na tekočem z zakoni...
Zanima me sam, kolk €€€ me bo ta stvar stala....
Emmentaler je napisal/-a:Ne nisem začetnik...
Pa, saj veste tiste fore, je omejitev 90, pa eno križišče in ena hiška pa je omejitev za 20m 50kmh pa potem že spet 90 pa 50, pa 90 itd....
Tam za tistih 20m doben ne zmanjša na 50kmh...pa se celi lajf tam vozim pa ni blo kdaj radarja...a takrat, ob 02h v jutro ko ni blo žive duše nikjer se pa najdejo qurci in me ven postavijo....skozi naselja vozim 50, vedno, nikol ne veš kdaj ti kdo skoči na cesto itd, sam tam pač ni naselje, fakng križišče pa hiška in bus postaja....
Ko mi bo dopizdlo bom šel na upravno enoto pa vprašal uno tetko ko mi je izpit podalšala kako in kaj, kolk lahk dobim...en mora bit na tekočem....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov