Kalos je napisal/-a:Tak je bil par mesecev nazaj na južni obvoznici v Ljubljani. Pa je bilo več škode kot koristi, ker so tam vsi žlajfali, in se je zabasalo.
Prvič sem tudi sam prehitro tam pripeljal, ampak po tistem pa vedno po omejitvi.
drdamian je napisal/-a:danes me je na avtocestni zapori pri Postojni presenetila tale skatla http://www.siol.net/slovenija/crna_kron ... ilni_radar.aspx pri hitrosti med 100 in 120 na uro. Omejitev je jasno, 60. Zraven skatle je stal policaj, poleg parkirana škoda.V ogledalu sem le lahko opazil, da je, potem ko sem peljal mimo, pogledal na ekran in nekaj sporocil po woki-tokiju. Zdej me pa muci:
- lahko še upam da je samo umirjal/preiskusal napravo in še ni meril "zares"
- si neham metat pesek v oci in se pripravim na izdatno porcijo tock in odvzetih €€€...
drdamian je napisal/-a:nikjer ne najdem nic o tej prepovedi voznje.... mi res nihce ne ve povedat kaj vec o tem?
drdamian je napisal/-a:pac nisem bil pozoren, saj vsi vec ali manj vozimo na pamet....vozil sem cca 150 po prehitevalnem pasu, ko sem prisel do zožanja sem spustil gas in odlozil mobitel, tisti hip pa zagledal modrega pajacota.....jeba. Upam da bo samo kes in tocke, ker ce sem za dolocen cas brez izpita pol sem v resnih tezavah glede sluzbe.
Aja, ali se uposteva moja zgodovina kaznovanosti: pred 6 leti padu na radar 150 na uro izven naselja, tocke pa so se mi ze izbrisale.....
Patrik_A3 je napisal/-a:hvalabogu da so začeli malo merit,ker eni se ga nesejo ko idioti. pred 2 tednoma so postavli škatlico tudi v šentilju pri cestninski,pa je kolega ko tam dela rekel da je policija namesto 40km/h nastavila da te slika pri 60km/h. tako da so tudi bli fer.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov