need 4 speed je napisal/-a:Ta radar tudi slika ane?
mitsutishi je napisal/-a:...blo pa je 5 km izen naselja lopata pa šel sem mimo tovornjaka
DeNiŠ je napisal/-a:Pozdravljeni.
Mene pa zanima kam se obrniti da bi globo za prekšek plačal na obroke ??
Ima kdo kakšno idejo , izkušnjo?
hvala ter lp
mitsutishi je napisal/-a:Mene zanima kaj lahko pričakujem za prkršek na avto stezi pri 195 km/h sem pa še mladi voznik. Kaj je boljše zram podatkov še poslat pritožbo o tem da nevem kdo je vozil ali je boljše počakati kaj mi bo policija nazaj poslala.
mitsutishi je napisal/-a:dobli so me z multa radarom c mislim da je to stacionarc blo pa je 5 km izen naselja lopata pa šel sem mimo tovornjaka
lovec1990 je napisal/-a:mitsutishi je napisal/-a:Mene zanima kaj lahko pričakujem za prkršek na avto stezi pri 195 km/h sem pa še mladi voznik. Kaj je boljše zram podatkov še poslat pritožbo o tem da nevem kdo je vozil ali je boljše počakati kaj mi bo policija nazaj poslala.
rekel si da ne veš kdo je vozil zakaj si pa kasneje to napisal:mitsutishi je napisal/-a:dobli so me z multa radarom c mislim da je to stacionarc blo pa je 5 km izen naselja lopata pa šel sem mimo tovornjaka
plačaj kazen naj ti bo to šola za naprej
lancia hf je napisal/-a:lovec1990 je napisal/-a:mitsutishi je napisal/-a:Mene zanima kaj lahko pričakujem za prkršek na avto stezi pri 195 km/h sem pa še mladi voznik. Kaj je boljše zram podatkov še poslat pritožbo o tem da nevem kdo je vozil ali je boljše počakati kaj mi bo policija nazaj poslala.
rekel si da ne veš kdo je vozil zakaj si pa kasneje to napisal:mitsutishi je napisal/-a:dobli so me z multa radarom c mislim da je to stacionarc blo pa je 5 km izen naselja lopata pa šel sem mimo tovornjaka
plačaj kazen naj ti bo to šola za naprej
A misliš, da jo ni v štirih letih kolikor je stara tema![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov