Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
markx
Nov uporabnik

omejen čas parkiranja-kazen

Napisal/-a markx To nov 17, 2009 7:16 pm

Zdravo.Imam sledeč problem.Pred stavbo v kateri delam je parking na kateremu je dovoljeno parkirati za čas 5 ur.Do sedaj sem to reševal tako ,da sem po 5.urah premaknil čas na uri.Sedaj pa mi je začel težit redar,da že dalj časa opazuje avto in da tam stoji več kot 5 ur in ,da me bo kljub premiku ure kaznoval.Zanima me ali lahko to stori.Prišlo mi je na misel ,da bi po 5 urah premaknil avto za par cm,tako da mi ne more težit ,da avto tam stoji ves čas na miru.Ali je to sploh smiselno??

LP Marko

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To nov 17, 2009 7:19 pm

kolikor vem morajo pred kakršnim koli kaznovanjem, redarji poslikati kot dokaz, potem pa dokazuj da si avto premaknil za 1cm. Morda bo bolje da ga parkiraš v rikverc ali obratno po 5h urah :!:

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster To nov 17, 2009 7:23 pm

Nima kej za praskat, v priimeru da je parking na uri, mora slikat neprimerno nastavljeno uro da ima kakšno vrednost to se pravi če imaš uro nastavljeno prav se lahko slika sam...
Ps: kva mi grejo na k.... taki šerifi, zgleda da ga na polciji niso maral al pa kej... :roll:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr nov 18, 2009 8:50 am

Beastmaster je napisal/-a:Ps: kva mi grejo na k.... taki šerifi, zgleda da ga na polciji niso maral al pa kej... :roll:

ni to problem ampak je problem, da ni zadosti kvalificiran za delo policista :lol:

on:
reši ta problem tako, da se z nekom zamenjaš parkirno mesto pa naj teži redar sončni upravi, če hoče

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr nov 18, 2009 6:31 pm

Beastmaster je napisal/-a:Ps: kva mi grejo na k.... taki šerifi, zgleda da ga na polciji niso maral al pa kej... :roll:
seveda je kriv redar, ker opravlja svoje delo, ti pa ne spoštuješ pravil :roll:

me zanima če ti tut na delovnem mestu ne opravljaš tistega kar od tebe zahtevajo in v zameno dobiš plačo....
LP Rok
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov