Danes zjutraj ob približno peti uri sem imel nesrečo. In sicer sem naletel na skalo na cesti. Na mojem pasu. Pred mano je bil še en avto ki pa je zaradi več dejavnikov pravočasno opazil oviro. Seveda pa, ker sem sam vozil za njim sem imel kratke luči pa še dež je padal tako, da skale nisem mogel pravočasno opazit in sem nasel. Razbilo mi je karter (olje steklo) in verjetno še en nosilc pa po možnosti še izpušno cev...
Ivan36 je napisal/-a:Danes zjutraj ob približno peti uri sem imel nesrečo. In sicer sem naletel na skalo na cesti. Na mojem pasu. Pred mano je bil še en avto ki pa je zaradi več dejavnikov pravočasno opazil oviro. Seveda pa, ker sem sam vozil za njim sem imel kratke luči pa še dež je padal tako, da skale nisem mogel pravočasno opazit in sem nasel. Razbilo mi je karter (olje steklo) in verjetno še en nosilc pa po možnosti še izpušno cev...
Hmm kasko kasko je zakon saj če ga nisi plačeval si prihranil vsaj 1000€![]()
:P torej tisti pred tabo so imeli pa sonce in suho cesto pa še srečo
pa verjetno VARNOSTNO razdaljo !!! Fant hudo bo
kriv si pa sam, ker, če je tam v bližini še znak kameneje pada ??? Predvidevnje tudi ni slaba lasnost
Ivan36 je napisal/-a:JA saj je kar je zajebal si, ker nimaš kaskoTo moraš plačevat dokler si 1 lastnik vozila
Se SPLAČA !!! Pa vidim, da imaš meglenke
V takih nalivih in podobno jih prižgi pa naj svetijo ! Isto jaz na AC še zadnje uklopim, je bolj varno za tiste zadaj + spredaj bolje vidim
BBS je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:JA saj je kar je zajebal si, ker nimaš kaskoTo moraš plačevat dokler si 1 lastnik vozila
V takih nalivih in podobno jih prižgi pa naj svetijo ! Isto jaz na AC še zadnje uklopim, je bolj varno za tiste zadaj + spredaj bolje vidim
Potem pa govorijo o smetenju teme. Moderatorji in admin, tukaj imate enega! In ni prvič, da bi kar nekaj nabijal. In vedno se nekako reši.
Avtor teme ni odprl, ker bi rad poslušal očitke in pridige. Njega zanima konkretno to, kar je napisal. Ta model Ivan pa kar nekaj nabija.
BBS je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:JA saj je kar je zajebal si, ker nimaš kaskoTo moraš plačevat dokler si 1 lastnik vozila
Potem pa govorijo o smetenju teme. Moderatorji in admin, tukaj imate enega! In ni prvič, da bi kar nekaj nabijal. In vedno se nekako reši.
sašo5 je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:JA saj je kar je zajebal si, ker nimaš kaskoTo moraš plačevat dokler si 1 lastnik vozila
PODPIS![]()
p.s pacijent z meglenkami (še zadnjo prižge) še ene si na streho naštimaj......takega jaz obsvetim, da mu lahko plombe preštejem.....
Tomzzi: odvisno od škode: moraš kalkulirat, če se splača v tožbo proti vzdrževalcu cest(vendar sistem je tako naštiman, da oni niso nikoli krivi) ali pa knedl pogutnit in avto zrihtat..........sodelavec je na AC povozil kajlo, ki je bila na cestišču,(padla s kamiona) sicer je odčehalo samo karter, ampak je na koncu le poravnal vse sam...
PODPIS
p.s pacijent z meglenkami (še zadnjo prižge ) še ene si na streho naštimaj......takega jaz obsvetim, da mu lahko plombe preštejem
sašo5 je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:JA saj je kar je zajebal si, ker nimaš kaskoTo moraš plačevat dokler si 1 lastnik vozila
Ivan36 je napisal/-a:
Pa ti vozi v temi z nalivom 150kmh po AC šumise na 50m nič ne vidi pa brisalci na polno.......... se mi zdi,da se pol samo 80na uro furaš do Lj v nalivih
Mene že vsaj 5 let na naših cestah NIČ več ne GANE :P
MatejW je napisal/-a:Meglenke v dezu... HAHA
Pol pa se nasproti pripeljes, pa nic ne vidis se 2min po tistem![]()
@tomzzi
Na zavarovalnico, pa naj pogledajo kdo je upravljalec ceste na tistem odseku.
Izpolnis zahtevek za odskodnino pa cakas...
tomzzi je napisal/-a:To sem že vse naredil danes... Sam kaj ko bo treba čakat kar nekaj časa a brez avtomobila pa ne morem biti. Enostavno groza me je ko pogledam spisek stvari.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov