exide je napisal/-a:Toliko časa ravno nimam, avto je nevozen in stoji v garaži, jaz pa avto rabim vsak danLahko zavarovalnica kaj teži, če prodam avto preden dobim njihov odgovor?
nejcracing je napisal/-a:ja komplikacij je blo veliko sam k sm mel rešen j vseen trajal 1 mesec da so nakazal, to j čist odvisn, kolega pa pri isti zavarovalnic dobu u 1 tednu, jst sm mel problem k avta sploh niso hoteli priti oceniti in pol sm po 3 tednih končn pršu do cenilca pol je zavarovalnica triglav trbovlje rekla mi nimamo nč s tem in pol sm mogu vse rihtat na triglav verovškova in pol j trajl par mescu da smo rešl, aja da povem sploh kaj je bilo na ac sm zvil risa (ša sam ne vem kaj je tam delau)aja pa še to zravn sm dau račun avtovleke in pol una ženska na triglavu reče da to ne bojo kril da bi mogu avto na avtocest zrihtat da bi bil vozn na to izjavo sm se pa sam smeju kake majo najd mi majstra da mi bo na ac zamenju kiler jooo
B|ind je napisal/-a:SI zahteval kaj odškodnine iz naslova AO+ zavarovanja ?
Žiiga je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:SI zahteval kaj odškodnine iz naslova AO+ zavarovanja ?
lahko malo bolj razložiš tole?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov