Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Prometna nesreča, odškodnina

Napisal/-a exide To dec 08, 2009 9:12 am

Imel sem prometno nesrečo in en mesec nazaj je bil pri meni tudi cenilec jaz pa do danes nisem še nič dobil od zavarovalnice. Je kakšen rok v kolikem časi morajo zadevo zaključiti ali moram pač čakati? Sem pa pri Triglavu.

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos To dec 08, 2009 9:40 am

Jaz sem čakal okoli enega meseca. Vendar potem ti(v mojem primeru) pošljejo še tisto da jim napišeš tekoči račun, potem pa še čakaš nakazilo.

nejcracing
Novinec

Kraj: trojane

Napisal/-a nejcracing To dec 08, 2009 10:50 am

jst sm eml nezgodo 2 maja denar sm dobu pa začetk novembra

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To dec 08, 2009 10:53 am

nejcracing je napisal/-a:jst sm eml nezgodo 2 maja denar sm dobu pa začetk novembra

ja samo verjetno nisi dal zahtevka takoj 2 maja, ali pa si kompliciral oz so oni? ali?

Jaz sem dal zahtevek, z vso priloženo dokumentacijo in sem dobil ponudbo v roku dobrega tedna.

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Napisal/-a exide To dec 08, 2009 10:56 am

Toliko časa ravno nimam, avto je nevozen in stoji v garaži, jaz pa avto rabim vsak dan :? Lahko zavarovalnica kaj teži, če prodam avto preden dobim njihov odgovor?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To dec 08, 2009 11:00 am

exide je napisal/-a:Toliko časa ravno nimam, avto je nevozen in stoji v garaži, jaz pa avto rabim vsak dan :? Lahko zavarovalnica kaj teži, če prodam avto preden dobim njihov odgovor?

jaz osebno ga nebi prodajal predno ne pristaneta obe strani na nek znesek. Da se nebodo potem ko ga boš že prodal zgovarjali na kakšne dodatne cenitve.. zakaj pa enostanvo ne pokličeš na triglav oz direkt cenilca pa ga vprašaš? tako boš najbol točno vedel kje si..

nejcracing
Novinec

Napisal/-a nejcracing To dec 08, 2009 11:10 am

ja komplikacij je blo veliko sam k sm mel rešen j vseen trajal 1 mesec da so nakazal, to j čist odvisn, kolega pa pri isti zavarovalnic dobu u 1 tednu, jst sm mel problem k avta sploh niso hoteli priti oceniti in pol sm po 3 tednih končn pršu do cenilca pol je zavarovalnica triglav trbovlje rekla mi nimamo nč s tem in pol sm mogu vse rihtat na triglav verovškova in pol j trajl par mescu da smo rešl, aja da povem sploh kaj je bilo na ac sm zvil risa (ša sam ne vem kaj je tam delau)aja pa še to zravn sm dau račun avtovleke in pol una ženska na triglavu reče da to ne bojo kril da bi mogu avto na avtocest zrihtat da bi bil vozn na to izjavo sm se pa sam smeju kake majo najd mi majstra da mi bo na ac zamenju kiler jooo

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Napisal/-a exide To dec 08, 2009 12:38 pm

Sem klical pa so rekli, da bo do konec tedna, sedaj je že novi teden pa še vedno nič :x

@nejcracing, meni so rekli da avtovleko zavarovalnica krije

nejcracing
Novinec

Napisal/-a nejcracing To dec 08, 2009 12:56 pm

ja men so dal najprej ponudbo brez avtovleke ki pa sm jo zavrnil in po 14dnevnem pregovarjanju so mi potem poslali novo ponudbo z avtovleko, sam to mi ne gre iz glave ZAKAJ MI NISO NA AC ZAMENJALI KILER DA BI SE LAHKO DOMOV PELU Z AVTOM se vid da una ženska ni mela ne u rit ne u glav

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Napisal/-a exide To dec 08, 2009 1:02 pm

Da bi meni rekli, da bi moral avto na cesti spraviti v vozno stanje bi me najbrž pobralo od smeha :lol: Da bi švasal sredi ceste :lol: :lol:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To dec 08, 2009 1:51 pm

Si bil ti kaj poškodovan ?

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Napisal/-a exide To dec 08, 2009 2:23 pm

Nekaj dni sem imel bolečine v hrbtu, šel k zdravniku niso nič ugotovili potem sem pa še čez nekaj dni imel kontrolo. Zdaj sem vredu :)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind To dec 08, 2009 4:21 pm

SI zahteval kaj odškodnine iz naslova AO+ zavarovanja ?

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo To dec 08, 2009 6:03 pm

nejcracing je napisal/-a:ja komplikacij je blo veliko sam k sm mel rešen j vseen trajal 1 mesec da so nakazal, to j čist odvisn, kolega pa pri isti zavarovalnic dobu u 1 tednu, jst sm mel problem k avta sploh niso hoteli priti oceniti in pol sm po 3 tednih končn pršu do cenilca pol je zavarovalnica triglav trbovlje rekla mi nimamo nč s tem in pol sm mogu vse rihtat na triglav verovškova in pol j trajl par mescu da smo rešl, aja da povem sploh kaj je bilo na ac sm zvil risa (ša sam ne vem kaj je tam delau)aja pa še to zravn sm dau račun avtovleke in pol una ženska na triglavu reče da to ne bojo kril da bi mogu avto na avtocest zrihtat da bi bil vozn na to izjavo sm se pa sam smeju kake majo najd mi majstra da mi bo na ac zamenju kiler jooo

če imaš asistenco potem se avtovleka ne plača!! ...saj jo plačujes z zavarovanjem vred ;) ...da bi ti pa menjali kiler na licu mestu :shock: to pa prvic slism :roll: sj ni guma da se kr tko zamenja :lol: ..od plačila zavarovalnice je pa use odvisno kok si kj trmast in "dosadan" ;)

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Napisal/-a exide To dec 08, 2009 6:36 pm

Bolj težiš več dobiš a kako? Mene majo že sedaj po moje povn k**** k vsaki drugi dan kličem :D Odgovor pa vedno: do konca tedna :evil:

Drugači grem pa itak jutri še nekaj uredit na zavarovalnico pa jim bo še tam najedal :D

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo To dec 08, 2009 10:38 pm

exide je napisal/-a:Bolj težiš več dobiš ...

neki v tem "stilu" ja ;) 8)

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Napisal/-a exide To dec 08, 2009 10:44 pm

Potem je najbolje, da grem kar s spalko na zavarovalnica pa se tam zakampiram :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Če dec 10, 2009 5:00 pm

B|ind je napisal/-a:SI zahteval kaj odškodnine iz naslova AO+ zavarovanja ?

lahko malo bolj razložiš tole?
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Če dec 10, 2009 5:44 pm

Žiiga je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:SI zahteval kaj odškodnine iz naslova AO+ zavarovanja ?

lahko malo bolj razložiš tole?

Kaj bi razložil ?
Vprašal sem če je dobil kaj odškodnine na račun A0+ zavarovanja, če ga je imel sklenjenega ane.
Če ga imaš, ti pripada odškodnina, glede na poškodbe.. Ker sem imel pred kratkim prometno in sem zdaj v taki situaciji me je zanimal kak nasvet. Ampak sem se odločil da bom vse predal odvetniku.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po dec 14, 2009 12:00 am

Glede na to, da slike nič ne pokažejo in dohtari nič ne ugotovijo, dobiš lahko samo prst v rit. Pa zdaj je že tolko časa od tega, da vprašanje, če se da kaj za nazaj rihtat.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov