imam eno vprašanje..danes sem pac neki na banko skoco in avto pustil parkiranega na pločniku.Seveda so se kot zakleto mimo pripeljala redarja in napisala kazen..
Zanimivo je to da je eden pac ko je caku zraven mene opazu da pisejo kazen in opozoru.
Seveda sem bil prepozen..je ze sprintu račun..ponudu sem jima 40eu vsakemu,ker raje dam kes na roke jih podkupim kot pa tej pof...ni drzavi plačujem,da se gospodje vozijo okoli z falkoni.Vem kake plače majo redarji pa se mi smilijo(ni vazn).Uglavnem celo pot sem se smeju ko sem ugotovil,da je bil eden izmet njih povrsen in napisal začetek registerske LJ namesto SG.Zdej me pa zanima ali bo kazen izdana,ker avto slikajo to vem..samo preden izdajo plačilni nalog ali pregledajo sliko ali imajo to samo za evidenco ce slucajno pride do nesoglasij?Ker registerska je drugače pravilna samo LJ začetnica na tablici je napačna(mogla bi bit SG).A to pomeni da lahko kdo drug dobi v kratkem kakšno poloznico na dom al kako?
koker jst vem oziroma berem po forumih mislim da je njihova napaka?kako je glede ugovora?pise da ni mozen na računu,aja poloznice pa nisem dobil zraven pise po pošti!
drugače je kazen 80eu-40eu polovička 8 dneh..
kakšne imate kej mnenja glede tega..a lahko zadevo popravijo ali jo lahko samo se uvrzejo oziramo zaključijo(napak redarja)?drugače mi ni tezko plačat 80eu,ker sem itak se sam zaj...,ker sem vcasih tuk len.

Hvala vsem za odgovore